BAŞKAN KOCAİSPİR, HAİN SALDIRIYI LANETLEDİ

Gündem Yayın: 02 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.03.2020 09:13:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
345 okunma
Google News

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir Suriye'nin İdlib kentinde Esed rejimi unsurlarınca hava saldırısı sonucu 33 askerin şehit edilmesini lanetledi.

 

Hain saldırının ardından bir mesaj yayımlayan Başkan Kocaispir, “Türk Silahlı Kuvvetlerinin barışı ve huzuru sağlamak için insanlık adına mücadele ettiğini ve mazlumların umudu olduğunu söyledi.

 

Mehmetçiğe yönelik düzenlenen alçak saldırıyı kınayan Başkan Kocaispir, “İdlib'de rejim unsurları tarafından yapılan hava saldırısında şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Katil rejim ve onu cesaretlendirenler bu alçaklığın hesabını en ağır şekilde veriyor, vereceklerdir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu zor zamanları omuz omuza vererek, dayanışma içerisinde hep birlikte atlatacağız.'' dedi.

 

İdlib'de 33 Mehmetçiğin şehitlik mertebesine ulaştığını, milletçe devlet, bayrak ve vatan için her zaman mücadeleye hazır olunduğunu belirten Başkan Kocaispir mesajında, "Bizim görüş ayrılıklarımız olabilir ama vatan, millet, bayrak söz konusu olduğunda görüş ayrılıkları biter, birlik ve beraberlik halinde bütün şer odaklarının karşısına çıkarız.” ifadelerine yer verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.