BAŞKAN AYDAR'DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Yaşam Yayın: 10 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 10.11.2020 11:32:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
236 okunma
Google News

Ceyhan Ticaret Borsası Başkanımız Mustafa AYDAR,  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu olan Gazi Mustafa Kemal  Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Başkan AYDAR  ; “Hayatının en son anına kadar ülkesine hizmet etmiş olan büyük devlet adamı Mustafa Kemali, Ölümsüzlüğe geçişinin 82. yıldönümünde saygı, sevgi, özlem ve rahmetle anıyorum. Hayatının en son anına kadar ülkesine hizmet etmiş olan büyük devlet adamı Yaşadığı çağı aşarak geleceğe ışık yutan Yüce Önder Mustafa Kemal  Atatürk hep milletine güvendi ve onlara inandı. Tarihte büyük devletler kuran, tarihe yön veren, tarihi okumaktan çok yazmayı seven ve yüksek bir medeniyet seviyesine sahip olmuş Türk milletinin büyüklüğüne inanmıştır. Bugün bir yanımız onu ebediyete uğurlamanın hüznünü yaşarken, bir yanımızda böylesi büyük bir lidere sahip olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyor. "

 

Bugün hepimize düşen ortak görev yine yıllar önce Atatürk’ün de ifade ettiği gibi “Ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet’e sahip çıkmak, Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaşı’nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmak” olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin unutulmaz lideri, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” diye belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.