28.Cİ ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ CEYHAN'DA GERÇEKLEŞTİ

Kültür Yayın: 22 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 22.09.2021 04:06:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
252 okunma
Google News

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu 28. Altın Koza Film Festivaline katıldı.

 

Ceyhan'da gerçekleşen 28.ci Altın Koza film festivali büyük bir ilgi ile izlendi. Adana Büyükşehir Belediyesinin etkinlikleri kapsamında bu yıl Ceyhan'da gerçekleşmesi vatandaşların büyük ilgisini gördü. Her yaştan vatandaşın katıldığı Babamın Kanatları film de Yönetmenliğini Kıvanç Sezer'in yaptığı sinema büyük ilgi gördü.

 

 

"28. Altın Koza Festivalin Ceyhan'da olması bizleri onurlandırdı"

 

Festivali büyük bir ilgiyle izleyen Ceyhan halkına sonsuz teşekkürlerini sunduğunu dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Bu yıl Ceyhan için eğlence yılı olmasını vatandaşlarımızın bol aktivite geçirmesi için herşeyi yapıyoruz. Yapacak olduğumuz çalışmalar Ceyhan için. Vatandaşlarımızın dan biraz sabır istiyoruz. Ceyhan'ı yaşanabilir güzel bir Ceyhan yapmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Festival kapsamında Adana'mızda ağırladığımız ülkemizin sinema sanatçılarını emekçilerini ve organizasyon paydaşlarını ve elbette Adana Büyükşehir Belediyemizi yürekten tebrik ediyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.