YANGINDAN ZARAR GÖREN ACARYAYLA CAMİİ DUALARLA HİZMETE AÇILDI

Yayın: 24 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 24.10.2021 16:10:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
133 okunma
Google News

Kozan ilçesinde geçen yıl çıkan orman yangınında zarar gören Acaryayla Camii, Vali Süleyman Elban'ın katılımı ile dualarla hizmete açıldı.

Adana Milletvekili Tamer Dağlı’nın da bulunduğu açılışta bir konuşma yapan Vali Elban, Kozan'da iki yıl üst üste yaşanan orman yangınlarında devlet millet ile birlikte yaraları sardıklarını ifade ederek, "Yangında zarar gören camimizin hayırseverlerimizin desteği ile tamamlanması ile bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun." dedi.

 Birçok hayırseverimizin katkısıyla camimiz insanımıza yaraşır, huzur içerisinde ibadet edilebilecek çok daha modern bir cami hâline gelmiş diyen Vali Elban, “Ben caminin yapımında emeği geçen başta Milletvekilimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Allah onların hayırlarını kabul eylesin, kendilerinin ve yakınlarının da yaptıkları bu iyiliklerini öbür âlemde önlerine getirsin.”diyerek sözlerini bitirdi.

Vali Elban, konuşmalarının ardından camiyi yaptıran Hayırsever Ahmet Eren’e Teşekkür Belgesi takdim etti.

Konuşmaların ardından Acaryayla Camii dualarla tekrar hizmete açıldı. Vali Elban ve beraberindekiler camide cuma namazını birlikte eda ettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.