VALİ ELBAN’DAN OSMANİYE VALİSİ YILMAZ İLE BELEDİYE BAŞKANI KARA’YA ZİYARET

Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 10:39:52
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
197 okunma
Google News

Vali Süleyman Elban, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Valilik Şeref Defterinin imzalanmasıyla başlayan ziyarette konuşan Vali Elban, Adana ve Osmaniye illerinin iki komşu vilayet olduğunu belirterek bölgede değerlendirecek ortak konuları bulunan illerin Valileri olarak fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Valilik Makamında gerçekleştirilen sohbetin ardından ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yılmaz, Vali Elban’ı Osmaniye’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Osmaniye’deki temaslarını sürdüren Vali Elban,  daha sonra Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Kara, nazik ziyareti için Vali Elban’a teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.