VaillantAdana’da büyümeye devam ediyor

Vaillant Türkiye yüksek verimli ve yenilenebilir enerjili ürünlere yaptığı yatırımlarla Covid-19 pandemisine rağmen hedeflerine emin adımlarla ilerliyor.Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu Adana’da pazar liderliğine ulaştıklarını belirtti.

Ekonomi Yayın: 01 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2020 10:57:20
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
276 okunma
Google News

Türkiye genelindeki 250 yetkili satıcısınamüşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda hizmet veren Vaillant Türkiye’ninSatış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, COVID-19 pandemisi nedeniyle zamanın büyük bir bölümünün evlerde geçtiği ilk yarıda iklimlendirme ürünlerinin öneminin daha da arttığını söyledi. Vaillant Türkiye olarak koronavirüse karşı aldıkları en üst seviyede önlemler ile tüm çalışanları ve tedarik zinciri ile müşterilerine kesintisiz hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Kayaoğlu, “Müşterilerimizin temel ihtiyacı olan ısınma ve sıcak su tedarikini sekteye uğratmayacak şekilde çalışmalarımıza devam ettik. Hayata geçirdiğimiz yeni uygulamalarla kullanıcılarımızın güvenli bir şekilde hizmet almaya devam etmesini sağladık” diyekonuştu. 

 

Adana’da, Ocak – Şubat döneminde hızlı büyüme performansı gösterdiklerini belirtenErol Kayaoğlu, “COVID-19 etkisini diğer bölgelere göre Adana’da daha erken htik. Mart ve Nisan aylarında satışlarda küçük çaplı bir düşüş yaşasak da Mayıs ayında bölgede büyüme trendi başladı. Devreye alımda ise Nisan-Mayıs döneminde yaşadığımız düşüş, Haziran ayında normalleşme sürecinin de etkisiyle hızlı bir artış gösterdi. Adana’da pazar liderliğine ulaştık” dedi.

 

Bölgesel kampanyalarla yetkili satıcıları desteklemeye devam

Pandemi döneminde de satış, servis ve çağrı merkezi birimleriile kesintisiz hizmet vermeye devam ettiklerini dile getiren Kayaoğlu, “İnşaat sektöründeki büyüme sektörümüzü de olumlu yönde etkiledi. Ayrıca konut kredilerindeki faiz indirimi de sektörümüzü olumlu etkileyen bir başka etken oldu” dedi. Türkiye genelindeki yetkili satıcı ziyaretlerine bu dönemde de devam ettiklerini belirten Kayaoğlu, “Bölgesel kampanyalarımızı sürdürdük. Yetkili satıcı ödeme vadeleri, banka POS oranları konusunda kolaylık sağlayan anlaşmalar dışında bu süreçte tüketicinin talebini doğru yönetebilmek adına3 ay öteleme kampanyasını hayata geçirdik. Hem müşterilerimize hem de yetkili satıcılarımıza destek verme hedefiyle 12 ay taksit kampanyalarını devreye soktuk” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.