SAİMBEYLİ’DE DÜZENLENEN MUHTEŞEM KİRAZ FESTİVALİ ADANA’YA DAMGA VURDU

Saimbeyli İlçesinin tanıtımını yapmak, turizmini canlandırmak ve ilçe halkının yetiştirmiş olduğu şahane kirazları Ülke ve Dünya’ya tanıtmak amacıyla geleneksel hale gelen kiraz festivali bu yılda gelen konuklara hem görsel hem işitsel şölen yaşattı

Yayın: 04 Temmuz 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 04.07.2022 15:45:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
296 okunma
Google News

 

Saimbeyli İlçe Kaymakamlığı ve Saimbeyli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 28.Kültür, Sanat ve Kiraz Festivali  coşku ile kutlandı.Saygı duruşuna müteakiben İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan festival, Folklor ekibi oyunları ve Mehteran grubunun etkinliği ile devam etti. Daha sonra festivale uzaktan yakından gelen misafirlere ve protokol mensuplarına kiraz ikramı yapıldı. Düzenlemiş olduğu muhteşem organizasyonla Saimbeyli İlçesini  cazibe merkezi haline getirerek bir kez daha gönüllerde taht kuran başarılı Belediye Başkanı Mustafa Şahin GÖKÇE,  festivale gelen misafirlere ve protokol üyelerine yaptığı konuşmada  ilçenin gelişmesi için yapmış olduğu  çalışmalardan ve projelerden bilgiler verdi. Bu çalışmaların yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini ve minnetlerini dile getirdi.

 

Program akşam bölümünde yerel sanatçımız Gül Ahmet YİĞİT, TRT Sanatçısı Senem AKDEMİR ve Orhan HAKALMAZ ‘ın konserleri ile son buldu.

Kiraz Festival  katılanlar arasında, Adana Valisi S Süleyman ELBAN, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Mevlüt KARAKAYA, Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem VARLI, MHP Milletvekili Ayşe Sibel ERSOY, MHP MYK Üyesi  Uğur ÖZTÜRK MHP Adana İl Başkanı Bünyamin AVCI, MHP Genel Başkan Başdanışmanı  Hüseyin SÖZLÜ, AK Parti Adana Millet Vekilleri Abdullah DOĞRU ve Ahmet ZEMBİLCİ, Ülkü Ocakları Başkanı  Cem TUTSOY, Teşkilat Başkanları ,Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal AKAY, Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih KOCAİSPİR, Kozan Belediye Başkanı  Kazım ÖZGAN, Aladağ Belediye Başkanı  Mustafa AKGEDİK, Karataş Belediye Başkanı  Necip TOPUZ, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin ARSLAN, Feke Belediye Başkanı  Ahmet SEL, Tufanbeyli Belediye Başkanı  Remzi ERGÜ, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, yerini aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.