SAĞLIK-SEN’DEN COŞKULU TEŞKİLAT TOPLANTISI

Sağlık Yayın: 14 Mart 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.03.2021 07:40:19
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
391 okunma
Google News

Sağlık-Sen Genel Merkezi Adana Ziyareti ve Teşkilat Toplantısı Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali BAKİ, Genel Başkan Yardımcısı Yasin BARUTÇU bir dizi ziyaretler ve Teşkilat toplantısına katılmak üzere Adana’ya ziyaret gerçekleştirdi. Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir NENNİOĞLU ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğin de Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Halil NACAR başta olmak üzere Adana da bulunan hastane ve sağlık tesislerinde sağlık çalışanları ile buluşan heyet daha sonra Sağlık-Sen Adana Şubesi Teşkilat Toplantısına katıldı.

17 MADDELİK TALEPLERİNİ SIRALADI

Teşkilat toplantısı açılış konuşmasında Şube Başkanı Bekir NENNİOĞLU ‘’ Zorlu bir seçim sürecinin sonunda önce üyelerimizin sonrada delegelerimizin takdiri ile tarafımıza verilen şube yönetimini temsil yetkimizi yönetim kurulumla beraber bütün zorluklara rağmen bir çok alanda ilklere imza atarak bugüne kadar getirmiş bulunmaktayız. Bunları burada saymaya gerek yok hepiniz biliyorsun Sözlerime aylardır hem fiziki hem de sosyal alanlarda sürekli dile getirdiğimiz isteklerimizi bir kerde bu kürsüden sıralamak istiyorum’’ diyerek 17 maddelik taleplerini sıraladı.

Talepler arasında en çok ‘’ 1977 yılından beri maaşlarına özel bir zam yapılmayan sağlık çalışanlarına( Hemşire, Ebe, Eczacı, Hekim, Diyetisyen, Fizyoterapist, Psikolog, Sağlık Teknisyeni, Mühendis, Teknisyen, Memur, VHKİ, Şoför, Hizmetli, işçi, vb) seyyanen 1500 TL zam verilmesini istemektedir ve beklemektedir ayrıca Tüm Memurlarda olduğu gibi maaşların ve vergiden arındırılmış Sabit ödemenin aynı gün tek seferde TEK ÖDEME olarak ödenmesini istemektedir ve beklemektedir.’’

“SAĞLIK-SEN SAĞLIK ÇALIŞANLARININ EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALMA NOKTASINDA GELECEK BAHARLAR İÇİN AÇAN BİR ÇİÇEKTİR.”

 

Katılımcılar tarafından ilgi görürken diğer tüm maddelerinde gerçekleşmesi tüm katılımcılar tarafından dile getirildi. Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yasin BARUTCU ‘’ Bugün ailenizden kendinizden zaman ayırarak sağlık emekçilerinin hak mücadelesinde Sağlık-Sen bünyesinde görev alıyor çaba gösteriyorsunuz. Bizler de sizlerin bu emeklerinizin karşılığında başkanın da sıraladığı sahada çalışan üyelerimizin de haklı taleplerini tüm platformlar da dile getiriyoruz. Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar. Sözünde ki gibi Sağlık-Sen sağlık çalışanlarının emeklerinin karşılığını alma noktasında gelecek baharlar için açan bir çiçektir. Bizler talep etmeye mücadele etmeye devam edeceğiz ve taleplerimizin haklılığı elbet bir gün anlaşılacak ve hayata geçecektir’’ dedi.

“YAPARSA SAĞLIK-SEN YAPAR!”

Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali BAKİ ‘’ Bugün bizleri misafir eden Adana teşkilatına teşekkür ederim. Adana Sağlık-Sen teşkilatına genel merkez olarak güvenimiz tamdır.Saha da çalışan her bir sağlık çalışanın derdi ile dertlenen bir Sağlık-Sen teşkilatımızın bizler de dertli genel merkeziyiz. Tüm teşkilatımıza buradan sesleniyorum her sıkıntınız için 7 gün 24 saat telefonlarımız açıktır ve sizlerden ricam bizleri aramanız sahanın derdini bizlere aktarmanız olacaktır. Sahanın tüm sıkıntılarına karşı şimdiden söyleyeceğimiz ilk söz yaparsa Sağlık-Sen yapar! Bundan önce sağlık çalışanlarının emek karşılığı mücadelesin de sağlık-sen öncü olmuş ve Sağlık-Sen kazanımların dün adresi olduğu gibi bundan sonra da olmaya devam edecektir. Sağlık çalışanlarının tek umudu sağlık-Sen’dir Sağlık-Sen Teşkilatıdır Sizlersiniz Bizleriz Başka Kimse Değil! ‘’ dedi. Toplantıya katılan Osmaniye Sağlık-Sen Şube Başkanın Muhittin Çenet Beyin selamlama konuşmaları ve Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son bulan toplantı ayrıca Maske Mesafe HES Kodu sorgulaması vb uygulamaları ile Pandemi şartlarına uyumuyla örnek organizasyonlar arasında yerini aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.