POZANTI'DA İŞLENEN CİNAYETLE ALAKALI BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'DAN FLAŞ AÇIKLAMA..!

Asayiş Yayın: 22 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 22.02.2020 06:57:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
773 okunma
Google News

Adana'nın Pozantı ilçesinde bugün sabah saatlerinde yol kenarında bulunan kadın cesedi hakkında sosyal medyada ilçenin adını zedeleyecek paylaşımlarda bulunan kişi ve kişilere karşı Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Mustafa Çay sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu önemli açıklamalarda bulundu.
"Değerli Dost ve Hemşehrilerim;
Bu gün ilçemizde işlenen üzücü cinayetle alakalı Pozantı ilçemizin ve Pozantılı herhangi bir vatandaşımızın ilgisi bulunmamaktadır. Karayolu üzerinde yer alan ilçemizin talihsizliğini bir kez daha olumsuzluk olarak maalesef yaşamaktayız.
Olay Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı şahıs ve şahısların kumayı kabul etmeyen eşini İzmir’den getirirken yolda öldürerek Pozantı ilçemiz Vali Çeşmesi mevkiinde dereye atması olayıdır. Konu Cumhuriyet Savcılığı ve Kolluk güçlerince kovuşturulmaktadır.
Konunun Pozantı ilçesi ya da halkı ile uzaktan ve yakından bir ilgisi bulunmamaktadır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.