OĞUR VE YETİŞ’TEN KAYMAKAM YAVUZ’A ZİYARET

Seyhan ilçesinin başarılı ve çalışkan Kaymakam’ı Mustafa YAVUZ, Gazetciler Gökmen Oğur (Sarı Fırtına) ve Hüseyin Yetiş’i makamında ağırladı.

Yayın: 21 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 21.01.2021 10:42:24
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
351 okunma
Google News

Fırtına Haber Gazetesi  idarecilerinden Gökmen OĞUR ve Yetiş Haberci Gazetesi sahibi Hüseyin YETİŞ, Seyhan ilçesinin başarılı ve çalışkan Kaymakam’ı Mustafa YAVUZ’a ziyarette bulundu. Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Seyhan İlçesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Oğur ve Yetiş, Kaymakam Yavuz’a ithafen; “Geldiğiniz günden bu yana Seyhan ilçesinde yaptığınız başarılı çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Kalbi Seyhan için atan bir Kaymakamımız olarak Seyhan için bir şanssınız. Bizi kabul ettiğiniz ve Seyhan ilçemize büyük katkılar kattığınız için teşekkür ederiz” dediler


‘EL BİRLİĞİYLE SEYHAN’IMIZA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ’


Seyhan Kaymakamı Mustafa YAVUZ ise gazetecilere ithafen yaptığı konuşmasında, “yerel basın; odalar, STK’lar, sendikalar, yerel yöneticiler gibi şehrin dinamiklerinden birisidir ve şehrin dinamikleri ortak bir amaç doğrultusunda birleşip aynı çizgi üzerinden yürürlerse başarı kaçınılmazdır. Bu bağlamda yaptığınız ziyareti çok anlamlı buluyorum” diye konuştu. Seyhan ilçesinde yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi paylaşan Kaymakam YAVUZ, “ilk andan itibaren önceliğimiz, kurumlarımızın, vatandaşlarımıza daha rahat bir ortamda, daha kaliteli bir hizmet sunabilmesi için, ‘Kurumsal Kapasitenin Arttırılması’ kapsamında çeşitli iyileştirmeler yapılması gayreti içerisinde olduk. Pandemi sürecinin de etkisiyle yüz binlerce başvuruyu inceleyerek, vatandaşlarımızın sorunlarını ivedi bir şekilde çözme gayesiyle, yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Yine pandemi dolayısıyla vatandaşlarımıza Devletimiz tarafından gönderilen nakdi yardımları en hızlı bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Yardımların dağıtımında da ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını bir nebzede olsa gidermeye çalıştık. Kurduğumuz Vefa Sosyal Destek gruplarıyla, filyasyon ekiplerimizle, vatandaşlarımızın her an yanında olmaya gayret ediyoruz. Vefa Sosyal Destek Grubunda yer alan imamlarımız, kolluk personellerimiz, öğretmenlerimiz, kamu görevlilerimiz ve gönüllülerimiz görevlerini layıkıyla yerine getirerek, gerek 65 yaş üstü gerekse de karantinada olan vatandaşlarımızın her ihtiyaçlarına koşarak ilgisini onlardan esirgemedi ve devletimizin her daim vatandaşının yanında olduğunu htirdiler.”dedi. 

“SIKINTILI GÜNLERİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

“Bu sıkıntılı günleri el birliği içinde aşıp eskisi gibi sımsıkı sarılacağımız günlerde yakın “ diyen Kaymakam YAVUZ, Adanalı vatandaşlara seslenerek, biraz daha sabır Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına mutlaka riayet edilmeli” dedi.

Kaymakam YAVUZ, “Seyhan Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Açık Kapı Birimine, Pandemi sürecinde vatandaşlarımızdan gelen yaklaşık 130 bin başvurunun tamamı, Vefa 112 İletişim Merkezine yine vatandaşlarımızdan gelen yaklaşık 70 bin talebin tamamı sonuçlandırılmıştır. İlçe Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) biriminde görevli kamu görevlilerimizce toplam 95 bin izolasyon denetimi gerçekleştirilmiştir.
Seyhan Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Proje ve Koordinasyon Bürosunca hazırlanan Eylem Planı kapsamında çalışmalar devam etmekte olup, aktif olarak yürütülen 32 proje/faaliyetin uygulama koordine ve takibi yapılmaktadır.” Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.