MHP Kongresinde YÜREĞİR ve SARIÇAM hamlesi gündemi salladı!

Siyaset Yayın: 26 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 26.09.2020 11:45:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
203 okunma
Google News

MHP Adana İl Kongresine saatler kala kulisler hız kazandı. 

 

YÜREĞİR ve SARIÇAM İZGİOĞLU SAFINA MI GEÇTİ ?

 

Kongreye saatler kala MHP Yüreğir ve Sarıçam İlçe Başkanlarının bugün içersinde MUSTAFA İZGİOĞLU lehine olduklarını açıklayacakları gündeme bomba gibi düşmüştü. Kongrede ki yarışı derinden etkileyecek bu hamle sonrası BÜNYAMİN AVCI harekete geçti ve Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener ile MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma'yı ikna etmek üzere teşkilat binlarına çıkartma yapıldı. 

 

SARIÇAM ve YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATLARINDA YOĞUN MESAİ

 

Yıldıray Şener ve Mustafa Kızılelma'nın açıklama yapmamaları konusunda MHP Adana İl Başkanı BÜNYAMİN AVCI ve MHP Adana Milletvekili MUHARREM VARLI'NIN olaya müdahil olduğu bildiriliyor... 

Daha önce BÜNYAMİN AVCÍ lehinde olduklarını açıklayan YÜREĞİR ve SARÍÇAM İlçe Başkanları yaptıkları açıklama ile MUSTAFA İZGİOĞLU lehine kongrede tavır alacaklarını açıkladılar! 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.