M1 ADANA’DA RAMAZAN BİR BAŞKA!..

Adana AVM’nin geleneksel Ramazan Etkinlikleri bu yıl da dolu dolu ve birbirinden renkli. “Ney Dinletisi” , “Ramazan Şerbeti Dağıtımı”, “Her Hafta Sonu Çocuklar için Ramazan Atölyeleri”, “ Kukla Gösterileri”, “Hacivat Karagöz”, “Gölge Oyunu”, “İllüzyon Gösterileri” yanında indirimler… kampanyalar hepsi bir arada M1 Adana AVM’de Ramazan boyunca Adanalıları bekliyor.

Yayın: 18 Nisan 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 18.04.2022 02:05:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
163 okunma
Google News

METRO PROPERTIES ve FİBA CPM ortak mülkiyetinde yönetilen M1 Adana Alışveriş Merkezi,  2022’nin Ramazan ayını dolu dolu birbirinden renkli etkinlikler ile  geçiriyor. 7’den 70’e kadın ,erkek ,çocuk herkese hitap eden zengin içerikli etkinlikler ile bu Ramazan M1 Adana’da “BİR BAŞKA” yaşanıyor.

   M1 Adana AVM’nin geleneksel Ramazan Etkinlikleri bu yıl da dolu dolu ve birbirinden renkli içerikleri ile ziyaretçilerin büyük ilgisini görüyor. Hafta sonları cumartesi Pazar günleri iftardan önce ve sonra gerçekleştirilen “Ney Dinletisi” ziyaretçilerin en çok ilgisini çeken aktivitelerinden biri olarak öne çıkıyor.  Ayrıca Ramazan boyunca çocuklar her cumartesi-Pazar günü Hacivat ve Karagöz ile buluşuyor,  geleneksel gösteri sanatımızın en önemli simgelerinden biri olan Hacivat ve Karagöz’ü bu etkinlikler ile adeta yaşıyorlar. Karagöz ve Hacivat ile sohbet edip, fotoğraf çektiriyorlar. onların harika hikayelerini dinleyip kuklalarını yapıyor,  usta sanatçılardan bu harika ikilinin gölge oyunlarını doya doya izliyorlar. “Ramazan Şerbeti Dağıtımı”, “Her Hafta Sonu Çocuklar için düzenlenen Ramazan Atölyeleri” , ““Gölge Oyunu”, “İllüzyon Gösterileri”  geleneksel ramazan ambiansını Adanalıları doya doya yaşatıyor. Ramazan’ın ilk haftası 4-8 nisan tarihlerinde gerçekleştirilen “Hediye Çeki” kampanyası yanında M1 Adana mağazalarının ramazan boyunca düzenlediği “Ramazan’a Özel”  kampanyalar hepsi bir arada ramazan boyunca Adanalıları bekliyor.

      M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz : “M1 Adana’da bu yıl  gerçekleştirdiğimiz “Ramazan Etkinlikleri” 2022’nin en anlamlı etkinliklerinden biri . Ziyaretçilerimiz için bu yıl yine dolu dolu “BİR BAŞKA” Ramazan hedefledik. Ziyaretçilerimizin bu etkinliklere ilgisi ve katılımı ile Ramazan ayının kendine has geleneksel dokular ile oluşturduğumuz bu güzel ambiansını Adanalılar ile  paylaşmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.