Karaisalı’da Muhtarlar Günü heyecanı

Karaisalı Kaymakamlığı ve Karaisalı Belediye Başkanlığının düzenlediği dayanışma yemeğinde Muhtarlar Günü coşkusu yaşandı.

Yaşam Yayın: 20 Ekim 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.10.2021 11:02:51
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
60 okunma
Google News

Karaisalı Kaymakamlığı ve Karaisalı Belediye Başkanlığı Muhtarlar Günü dolayısıyla  dayanışma yemeği düzenledi. Varda Köprüsü yanında bulunan Restaurant’ta düzenlenen dayanışma yemeğine Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu ve Karaisalı  Belediye Başkanı Sadettin Aslan , İlçe protokol üyeleri ve çok sayıda  mahalle muhtarı katıldı. Karaisalı  Belediye Başkanı Sadettin Aslan , konuyla ilgili sosyalmedya  hesabından yaptığı açıklamada, şu görüşlere yer verdi. “İlçe Kaymakamlığımız ve belediyemizin Muhtarlar Günü kapsamında kıymetli muhtarlarımıza yönelik organize ettiği yemek programına katıldık.Vatandaşlarımızla aramızda gönül köprüsü kuran, çözüm ortaklarımız, devleti ve milleti temsil noktasında önemli görevler üstlenen kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyorum”.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.