HEPSİ SAĞLIĞINIZ İÇİN

Covid-19 önlemlerimiz ve uygulamalarımız Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından “Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ile tescillendi.

Sağlık Yayın: 20 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 20.10.2020 01:55:16
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
241 okunma
Google News

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde çalışanlarının, ailelerinin ve ziyaretçilerinin sağlığını korumak, hijyenik bir çalışma ortamı yaratmak adına, bir çok önlemi hayata geçiren ve titizlikle uygulayan  M1 Adana Alışveriş Merkezi bu çalışmalarını sertifikalandırarak bir sorumluluk örneği  daha sergiledi.

    Bölgemizin ve ülkemizin Perakende sektöründe  önde gelen Alışveriş Merkezlerinden biri olan M1 ADANA AVM  , TSE Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında yapmış olduğu başvuru ile   Türk Standartları Enstitüsü (TSE) uzmanları  gerçekleşen, denetimler sonucunda  TSE tarafından verilen  “TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi”ni  almaya hak kazandı.

   M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Özpandemi döneminde  alınan tedbirleri  ve yapılan başvuru sonrası gelinen süreci şu şekilde özetledi:“Sürecin en başından itibaren virüsten hep bir adım önde olma amacıyla tedbirlerimizi sıkı tuttuk. Tedbirlere öncelikle ofislerimizden başladık.  Bu süreçte çalışanlarımız nöbet sistemi ile gerek ofisten gerekse evlerinden çalışmalarına devam ederken, durması mümkün olmayan hizmet alanlarımızda minimum personel ile çalışmayı organize ederek vardiya saatlerimizi revize ettik.Kendi içimizdeki bu uygulamaların yanı sıra ziyaretçilerimiz için sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda titiz davrandık. AVM girişlerinde  ateş ölçümleri, tüm ortak alanlarda ki periyodik dezenfekte işlemleri, bulaş riskini azaltabilmek amacı ile m²’ye göre kullanım alanları düzenlemeleri, tüm alanlarda ki sosyal mesafe kuralları, ve  uygulamalarımız ile hem mağaza çalışanlarımız hem de ziyaretçilerimiz  için güvenli bir ortam oluşturduk.” dedi.

  Yalçın Öz : “Pandemi süresince aldığımız önlemler, gösterdiğimiz özen, uyguladığımız yüksek kalite ve hijyen standartlarımız sayesinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından“Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ile tescillendik. Tüm misafirlerimiz ve çalışanlarımızın sağlığına verdiğimiz önemin göstergesi olan bu belgeyi duyurmaktan mutluluk duyarız.” dedi.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………

M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı Apple Store ve Google Play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Sosyal Medya Hesapları (Facebook, Twitter, Instagram): m1adana

Web sitesi: www.m1adana.com.tr

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.