Hayırlı teskereler yiğidim

Elleri kınalanarak peygamber ocağına uğurlanan Hanifi Erdoğmuş’un asker kınası uzun süre hafızalarda silinmeyecek renkli görüntülere sahne oldu.

Yaşam Yayın: 16 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 16.09.2021 03:31:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
317 okunma
Google News

Adana’nın Seyhan İlçesi’ne bağlı  Aydınlar Mahallesi uzun  süre hafızalarda çıkamayacak güzelliklerin yaşandığı  asker kınası eğlencesi ve  gurur gecesine ev sahipliği  yaptı. Karaisalı  İlçesine  bağlı Murtçukuru Mahallesi’nde  aynı zamanda  ikamet eden sevilen ve sayılan Cumali Erdoğmuş ve Eşi Hediye Erdoğmuş, Halası Nefsiye Erdoğmuş,  yakışıklı evlatları Hanifi  Erdoğmuş’un ellerini kınalayarak vatan  borcunu ödemesi için Erzincan’a gönderdi.

ŞARKI VE TÜRKÜLER YÜREKLERDE ZİRVE YAPTI

Yakışıklı ve karizmatik on parmağında on marifet olan sevilen ve sayılan Hanifi Erdoğmuş’un  asker kınası eğlencesi için  sokak adeta şanlı ay  yıldızlı  bayrağımızla donatıldı. Havayi fişeklerin patladığı  ; Eğlencenin doruk noktasına çıktığı  asker kınası  eğlencesinde birbirinden güzel  şarkı  ve türküler  yüreklerde  heyecan ve coşkunun  tavan   yapmasına  neden oldu. 

ALİ TURAÇ RESİTALİ YAŞANDI

Uzun süre hafızalarda  silinmeyecek renkli  görüntüler  yaşandığı kına gecesinde  onlarca hayranı ve vatandaşların ,davetlilerin yoğun ilgisi altında  Adana’lı ses sanatçısı Ali Turaç sahne aldı.“Adana’lıyık  Allahın Adamayıjk” isimli albümünden birbirinden güzel şarkılarını  Cumali Erdoğmuş ve Eşi Hediye Erdoğmuş, Halası Nefsiye Erdoğmuş,  yakışıklı evlatları Hanifi  Erdoğmuş  ve eğlenceye katılanlara seslendiren Adana’lı  ses sanatçısı (Yetim  Ali)  Ali Turaç , muhteşem bir resital sergiledi.

GÖZYAŞLARINI  TUTAMADILAR

Annesi Hediye Erdoğmuş ve Halası Nefsiye Erdoğmuş  ise  Hanifi Erdoğmuş’un  asker kınasını  eline yakarken  göz yaşlarını tutamadı. Heyecanın, coşkunun, mutluluğun  adeta birbirine karıştığı asker  kınasında bir başka güzellik  ise  Aydınlar Mahallesi sakinleri ve gençlerinin  Erdoğmuş  ailesinin  gurur  gecesi heyecanına  ortak olması oldu. Hanifi Erdoğmuş ise “ En büyük Asker bizim Asker” sloganlarıyla  omuzlara alınarak Adana Merkez Otogarında  vatan  borcunu ödemesi için Erzincan’a yolcu edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.