Gazeteci İrfan Ermiş hayatını kaybetti

Yaşam Yayın: 15 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 15.07.2021 01:28:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
152 okunma
Google News

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt ve Silivri'de gazetecilik yapan İrfan Ermiş hayatını kaybetti.Silivri Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eren Ermiş'in de babası, İstanbul Gazeteciler Dernek üyesi gazeteci İrfan Ermiş yıllardır mücadele verdiği kanser illetine yenik düşerek yaşamını yitirdi.

AİLESİ VE SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

İrfan Ermiş’in cenazesi Silivri Piri Mehmet Paşa Camiinde ikindi namazının ardından kaldırıldı. Gazeteci Yazar İrfan Ermiş geniş bir katılımla son yolculuğuna uğurlandı.Hayatını kaybeden Gazeteci Yazar İrfan Ermiş, Silivri Abdullah - Aliye Can Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından Alipaşa Mezarlığı'na defnedildi.Geniş bir katılım gösterilen cenaze sırasında Ermiş'in çocukları Silivri Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eren Ermiş ile Alparslan Ermiş ve Ahmet Ermiş taziyeleri kabul etti.

HAYATI ASLA BIRAKMADI

İrfan Ermiş yıllardır mücadele ettiği kansere karşı yaşadıklarını ‘Hayatı Bırakma’ adıyla da geçtiğimiz yıllarda kitaplaştırmıştı. İrfan Ermiş 29 Haziran 2021 günü yazdığı son köşe yazısını şöyle bitirmiş:‘Onun için müslümana helalleşmek farzdır. Hakkınızı helal edin. İçimde büyük bir derdim var. Her an ne getirir ne götürür belli olmaz. Benim hakkım varsa gani gani helal olsun.’ Bir dönem birlikte çalıştığım çok değerli büyüğüm ve abim İrfan Ermiş’e Allahtan rahmet ;Evlatları Ahmet Ermiş  Eren Ermiş ve Alpaslan Ermiş ve Ailesine YETİŞ  HABERCİ GAZETESİ, YETİŞ SPOR KULÜBÜ ailesi , ÇUKUROVA KALKINMA VE DAYANIMA DERNEĞİ ailesi olarak baş sağlığı dileklerimizi sunarız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.