“Esaretin çirkin yüzü”ne baş kaldırdılar

Toplumun kanayan yarası haline gelen ailelerin parçalanması “Esaretin Çirkin yüzü” isimli film ile beyaz perdeye taşınıyor.

Kültür Yayın: 17 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 17.08.2020 03:59:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
886 okunma
Google News

Günümüzde toplumun kanayan yarası  haline gelen ailelerin parçalanmasını konu alan   “Esaretin Çirkin yüzü”  isimli film Aroksa Film yapım tarafından hayata geçiriliyor.  Toplumun  kanayan yarası haline gelen uyuşturucu kullanımı , kadına şiddet, çocuk istismarı , engellilerin  hayatta karşılaştığı sorunlar , sokak çocukları  hayvanlarına vahşet uygulanması , yaşlılara daha çok önem verilerek ailelerin  topluma kazandırılmasını  konu alan ; bir ailenin parçalanmasını dramatik olarak  anlatan  “Esaretin Çirkin yüzü” isimli filmin  Senaryosu Deneyimli  Yönetmen  Murat Kızıl’ait .

 

DESTEK BEKLİYORUZ”

 

Aksiyon, Dram  kokan “ Esaretin Çirkin Yüzü”  filmin önemine değinen  Aroksa Film yapım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Bek, Kültür Bakanlığı onaylı projenin tüm yasal izinlerinin alındığına dikkat çekti. söz konusu projenin önemine değinen  Şaban Bek, “ Günümüzde sosyo -ekonomik nedenlerle aileler  çok zor günler yaşıyor. Hatta, köyden metropol kentlere göç eden bazı aileler  parçalanıyor. Toplumun  kanayan yarası haline gelen uyuşturucu kullanımı , kadına şiddet, çocuk istismarı , engellilerin  hayatta karşılaştığı sorunlar , sokak çocukları  hayvanlarına vahşet uygulanması , yaşlılara daha çok önem verilmesini  konu alan “ Esaretin Çirkin Yüzü” isimli  yapıt ile sinema severlere ve topluma ailelerin parçalanmaması gerektiğini ve parçalanan ailelere sahip çıkılarak topluma kazandırılması amacıyla  projemizi hayata geçirdik.  Bu nedenle Adana Valimiz Süleyman Elban,  Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar , Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin  başta olmak üzere toplumun her kesiminden ve  sanatsever iş adamlarından destek bekliyoruz.” Dedi.

“ PARÇALANAN BİR AİLENİN YÜREK  DRAMI YÜREKLERİ BURKACAK”

“ Esaretin Çirkin Yüzü”  isimli filmin yönetmenliğini Abdullah Can ile birlikte yapacaklarını ifade eden Yönetmen Murat Kızıl ise söz konusu projenin beyaz perdeye taşınması  ile kanayan toplumsal bir yaraya parmak basılacağını söyledi.  Türk sinemasına uzun yıllar emek vermiş ekranların sevilen yüzü  olarak nitelendirilen aktör ve aktiristlerin “ Esaretin Çirkin Yüzü”   filminde  yer alacağını müjdeleyen Murat Kızıl, “Birbirinden yetenekli ve başarılı  sinema oyuncularımız bu yapıtta yüreklere seslenecek. Parçalanan bir ailenin yürek burkan dramını anlatırken zaman zaman göz yaşlarınızı da tutamayacaksınız.”diye konuştu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.