BAŞKAN TANRIÖVER MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR PAŞAYA SESLENDİ

Büro Memur Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Tanrıöver ordu evleri ve askerlik şubelerinin çalışma şartları ve çalışan personellerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yaşam Yayın: 21 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.12.2020 11:13:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
295 okunma
Google News

Memur Sen Federasyonuna bağlı  Büro Memur Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Tanrıöver ordu evleri ve askerlik şubelerinin çalışma şartları ve çalışan personellerle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Mehmet Tanrıöver ,  yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi.

“Ordu evleri ve askerlik şubelerine baktığımız zaman askeri ve sivil personelin beraber görev yaptığı kurumlardır.  Ama sivil personeller çoğunluktadır.  Ayrıca ordu evleri hizmet sektöründe olduğu halde burada verilen hizmetlerde kategorize edilmiş durumda Subay, astsubay ve sivil personel gibi Herkes eşit hizmet alamıyor . Bu yüzden bu kurumlar tam randımanlı çalışamıyor Bu eksikliklerin önüne geçmek için Büro Memur-Sen olarak, “Milli  Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Cumhurbaşkanımızdan talebimiz buraların bir an önce sivilleştirilerek hem zaman hemde mekan tasarrufu sağlanması “diyen Başkan Tanrıöver şöyle devam etti.  “ Ordumuzun muvazzaf subay ve astsubaya en ihtiyaç duyduğu şu günlerde Büro Memur-Sen olarak insiyatif almaya, elimizi taşın altına koymaya hazırız . Şöyle ki askerlik şubesinde yapılan işlemlerin çoğu Mersis sistemi üzerinden gerçekleşiyor.  Mersis sistemi nüfus müdürlüğümüzün hakim olduğu bir sistem. Yani Askerlik şubesinde verilen hizmetler, nüfus müdürlüğüne devredilerek işlerin olduğu gibi devam ettirilmesi sağlanabilir.  Bu suretle de burda görev yapan subaylarımız ve astsubaylarımız asıl görev yerleri olan kıtalarına birliklerine gönül rahatlığı içinde dönebilirler.  Bu sayede de ordumuzun yetişmiş uzman personel kadrosu daha da güçlenir diye düşünüyoruz . Gün birlik olma zamanı. O  yüzden bizler vatan millet sevdalısı memurlar olarak her zaman ülkemizin ve ordumuzun yanındayız.  Verilecek her yeni göreve hazırız”  diyerek sözlerini tamamladı

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.