BAŞKAN ERDEM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerdeki sorunları öğrenmek, Muhtarların önerilerini dinlemek amacıyla istişare toplantısı yaptı.

Yayın: 21 Kasım 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.11.2020 15:22:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
194 okunma
Google News

Gerçekleşen toplantıya Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nas, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Karakuş ve Muhtarlık İşleri Müdürü Hakkı Dündar katılımıyla gerçekleşen toplantıda, muhtarlardan mahallelerimizin problemlerini dinleyerek çözüm bulmak için taleplerini alan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Ceyhan'ımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözmek için çalışıyoruz" dedi.

 

 

"Amacımız Ceyhan'ı Daha İleriye Taşımak"

 

 

Muhtarlarla uzun uzun Ceyhan'ın sorunları konuşan Başkan Erdem; " Öncelikle tüm muhtarlarıma teşekkür ederek söze girmek istiyorum. Sizlerle birlikte Ceyhan'ın sorunlarını, her mahallede sizlerle tespit ederek daha hızlı yerine getiriyoruz. Amacımız Ceyhan'ı yaşanabilir güzel bir şehir yapmak. Bu konuda sizlerin görüşleri talepleri bizler için çok önemli. Mahalle muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçasıdır. Halkımızın yaşadığı mahallelerde ortaya çıkan sorunları muhtarlardan bizzat öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. Ben tüm muhtarlarıma çok teşekkür ediyor  hep birlikte Ceyhan’ı daha güzel yapacağız.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.