. MUHARREM VARLI,HALKLA KUCAKLAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Cumhur İttifakının ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi( MHP) ; Türkiye’yi aydınlık geleceğe taşımak üzere hayata geçirdiği ve geçireceği projeleri anlatmak, talep ve beklentileri dinlemek üzere Adım Adım 2023 İL İl Anadolu toplantılarını bütün hızıyla sürdürüyor

Siyaset Yayın: 15 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.11.2021 16:03:22
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
91 okunma
Google News

Cumhur İttifakının ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi( MHP) ; Türkiye’yi aydınlık geleceğe taşımak üzere hayata geçirdiği ve geçireceği projeleri anlatmak, talep ve beklentileri dinlemek üzere, toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar ile daha yakından temasa geçmek için geçtiğimiz günlerde almış olduğu karar  neticesinde  MHP milletvekilleri MYK-MDK üyelerinden oluşacak heyetlerce yurdun dört bir yanında halkla buluşma gezileri ve sohbet toplantıları düzenlenmeye başladı .

GAZİANTEP’TE SERİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Bu çerçevede Gaziantep ziyaretinde bunan Adana’nın başarılı Milletvekili MHP MKYK üyesi Muharrem Varlı çalışma arkadaşlarıyla birlikte Gaziantep’te seri ziyaretlerde bulundu . Gaziantep’i bir uçtan bir uca dolanan Muharrem Varlı ;STK ve esnaflara uğramayı da ihmal etmedi . İş dünyası ve halk temsilcileriyle de  bir araya gelen başarılı vekil insanların sorunlarını dinleyerek not aldı .Kilis’te yapılan MHP Genel Merkezi’nin organize attığı Adım ADIM 2023 İL iL Anadolu toplantısına da iştirak eden ”Varlı”, burada yaptığı konuşmada da şunları söyledi . “ Muhalefetin Suriye’de, Libya’da ne işimiz var diye soruyor, “Biz Suriye’de olması gereken bir ülkeyiz. 10 bin kilometre öteden ABD geliyor, Suriye’de, binlerce kilometre öteden Rusya geliyor. Çin var, İran var, herkes Suriye’de var. Ama bizim burumuzun dibinde, terör bataklığının ana merkezi olan ülkede, ne işimiz var diyorlar. Bunu söyleyen kim Türkiye’deki muhalefet, ey gafiller, eğer Türkiye, Suriye’de olmazsa, hemen burnumuzun dibinde bunu Kilis çok iyi bilir. Gaziantep çok iyi bilir. Terör devleti kurulacak. PKK/PYD’nin ortaklığında yani Abdullah Öcalan’ın yıllarca yapmak istediğini, orada Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliğinin güçlü devletleri, terör devletçikleri kurduracak. Onun için Libya’ya Suriye’ye teskere veriyoruz. Onun için bizim askerimiz orada, sen evinde rahat uyuyasın, Kilis’e, Gaziantep’e bomba düşmesin diye oradalar. ” ifadesini kullandı.

 MİLLETVEKİLİ MUHARREM VARLI’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

Muhtar STK, Şehit ,Gazi ve halk temsilcilerinden büyük bir kitlenin katıldığı toplantısı sonrasında görüş bildiren misafirler  ise “  MHP Genel Merkezi’nin düzenlemiş olduğu bu program oldukça verimli geçti.  Gerçekten halkın böyle bir birlikteliğe ihtiyacı vardı.  Seçimden seçime değil her an hatırlanmak Ankara ile şehirler arasındaki perdeyi kaldırmak çok anlamlı.  Bu bağlam da şehrimize yapılan ziyaretten mutlu olduk Özellikle sn vekilimiz Muharrem Varlı,’nın sorunlarımıza hakim çözüm odaklı düşünceleri ve yakın ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun etti .Umarım böyle programlar halkla buluşmalar her parti tarafından yapılır . dediler

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.