. AKBİLMEZ : ADANA TAPU VE KADASTRO HİZMET BINASINDA ASANSÖRLER NEDEN ÇALIŞMIYOR

Türk imar Sen Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Zakir Akbilmez, Adana Tapu Ve Kadastro Hizmet Bınasında Asansörlerin neden çalışmadığını sorarak kamu hizmetinin aksadığını öne sürdü

Yayın: 30 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 30.09.2021 00:33:34
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
221 okunma
Google News

Türk imar Sen Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Zakir Akbilmez,Adana Tapu Ve Kadastro Hizmet Bınasında(Seyhan Beledıyesınden Devralınan) Sorunlar Yumağına Seyhan Beledıyesinin  Neden Çözüm Bulmadığını sordu. Zakir Akbilmez , “Asansörler çalışmıyor ve asansörlerin kimlik belgesi alınmamış çalışan personeller ve engelli vatandaşlar ve yaşlı vatandaşlar Müdürlüklere ulaşamıyor kamu hizmeti aksıyor.Geçen hafta su sayaçlarının hırsızlar tarafından çalındığı ve personellerin tuvaletleri bile kullanamadıkları. Binada ve çevrede güvenlik sorunlarının olduğu. Sorumlu sendikacılık adına sayın Seyhan Belediye Başkanına bu sorunları çözmesi için çağrıda bulunuyoruz..Kurum müdürleri bir çok kez sorunları bildirmesine rağmen sorunların çözümlenmesinin nedeni nedir?.Vatandaşlarımıza hizmet veren Adana Kadastro Müdürlüğü, Seyhan Tapu Müdürlüğü ve Yüreğir Tapu Müdürlüğü birimlerinin sorunları bir an evvel çözülsün Adanamızın Markasına gölge düşmesin.. “  dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.