Zeroğlu, Dersimliler için yeniden aday

Adana Dersimliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği pazar günü yapılacak olan kongreye hazır

Kültür Yayın: 17 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 17.03.2021 16:17:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
403 okunma
Google News

 

Adana Dersimliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nde pazar günü (21 Mart 2021) yapılacak kongre için geri sayım başladı.Derneğin geçmişte de başkanlığı yapmış olan Yılmaz Zeroğlu, başkanlık için yeniden aday olduğunu açıkladı.

KAYBEDEN OLMAYACAK

Adana Dersimliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin, Dersim ve Dersim halkı için bir kale olduğunu belirten Zeroğlu, "Yapacağımız kongrenin kaybedeni olmayacak.Çünkü hepimiz aynı saflarda memleketimiz ve Dersim halkı için mücadele ediyoruz. Tek hedefimiz Adana'da yaşayan hemşerilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde Dersim'in geleceği için mücadele etmesidir."dedi.

DERSİM KİMLİĞİ ÖNEMLİ

Dersim kimliğini korumanın önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz Zeroğlu, "Ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan Dersim, coğrafi yapısının yanı sıra, hemşerilerimizin sıcak kanlılığı ile hoşgörüsü ve aydın yapısı ile de tanınır. Bu nedenle Dersim kimliğini korumak da önemlidir.Bu kimliği korumak adına geçmişte verdiğimiz mücadelemize yeniden devam etmek için başkanlığa adayım."diye konuştu.

KONGREYE DAVET

Haktan, hukuktan, emekten yana olan herkesi kucaklamak istediklerini belirten Zeroğlu, "Kongremizi demokratik, şeffaf bir şekilde gerçekleştireceğimizden tüm üyelerimiz emin olsun.Kongremizi Dersim kültürüne yakışır bir şekilde yapacağız. Tüm üyelerimizi ve haktan, hukuktan, emekten yana olan herkesi pazar günü gerçekleştireceğimiz kongrede görmek istiyoruz."dedi.


 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.