Yüreğir’de ‘Saadet’ var

Yüreğir İlçesinde vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam eden Saadet Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Osman Söyler ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ; vatandaşların feryatlarıyla karşılaşıyor.

Yaşam Yayın: 17 Mayıs 2022 - Salı - Güncelleme: 17.05.2022 06:09:08
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
180 okunma
Google News

Saadet Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Osman Söyler  ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ,Yüreğir İlçesi’nde her kesimden vatandaşlarla  bir araya gelmeye devam ediyor. Önceki gün Yüreğir İlçesi’ne bağlı Bel ören, Vayvaylı, başta olmak üzere çok sayıda mahalleri ziyaret eden  Başkan  Osman Söyler  ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri , çiftiler  başta olmak üzere bir çok kesimden vatandaşların  sorunlarını dinledi.

 “VATANDAŞLARIMIZ AK PARTİYE  OY VERDİKLERİNE ÇOK  PİŞMANLIK  DUYUYORLAR”

Girdi  maliyetleri  her geçen gün artan, ürettiği mahsulünü değerinin altındaki fiyattan satmak zorunda  kalan çiftçilerin sorunlarını   dinleyen Saadet Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Osman Söyler  ve ekibi Milli Görüş  Lideri  merhum Necmettin Erbakan’ın  başbakanlığı  döneminde vatandaşlara yapılan    hizmetleri anlatan Başkan Osman Söyler  , vatandaşlardan büyük teveccüh görüyor. Çiftçilerin çektikleri zorluklara değinen ve iktidarın üretim olmasın diye elinden geleni yaptığını öne süren  Başkan Osman Söyler  , Bir çok vatandaşların  mevcut iktidarın hatalı   tarım politikaları nedeniyle üretim yapamaz duruma geldiğini,  Bir çok vatandaşların AK Parti’ye oy verdiğine çok pişman olduklarına şahit olduklarını söyledi.  Başkan Osman Söyler, “Yüreğir’de vatandaşlarımız çok perişan durumda. Yüreğir İlçesinde  yaptığımız ziyaretler sırasında insanlar zamlardan bıkmış ve usanmışlar. İnsanlarımız ekonomik olarak çok zor durumda. Vatandaşlarımız bitmiş  durumda. İşsizlik  hat safhada . Zamlar  ve pahalılığa vatandaşlarımızın şikayetleri  çok fazla. Elektrik faturalarını  ödeyemedikleri için  elektrikleri kesilen  bir çok vatandaşlarımız ile karşılaşıyoruz . Çiftçilerimiz ise  rahat bir şekilde ekip dikemez hale geldi. Borca ve faize esir edildi . Artan fiyatlar çiftçimizin belini her geçen gün biraz daha bükerken iktidar adeta çiftçimizin üretimini engelleyecek politikalar geliştirmekte. “Dedi.

“YÜREĞİR’E  SAADET GELECEK”

Saadet Partisi olarak her fırsatta çiftçilerimizin sorunlarını gündeme taşıyarak onların yanında olmaya devam edeceklerine dikkat çeken Başkan Osman Söyler,  “ Karşılaştığımız  genel durum ve vatandaşlarımızın durumu  gelecek seçimde AK Parti’nin Yüreğir’de giderek bittiğini  gösteriyor.  Şunu iddia ediyorum ki  AK Parti ülkemiz genelinde olduğu  gibi Yüreğir’de çok kan kaybediyor.  Allah izin verirse  Yüreğir’de Saadet Partisi  vatandaşlarımızın destekleriyle  seçimlerde başarılı olacak.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.