VALİ ELBAN “15 TEMMUZ” KONULU FOTOĞRAF SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Yaşam Yayın: 15 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 15.07.2021 01:46:44
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
153 okunma
Google News

 

 Vali Süleyman Elban, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 5. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında hazırlanan “15 Temmuz” konulu fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Adana Müzesi’nde düzenlenen etkinlikte Vali Elban, sergilenen fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı.

 Etkinlikte kısa bir açıklama yapan Vali Elban; ülkemizin bağımsızlığı ile milletimizin birliğini ve beraberliğini hedef alan darbe girişiminin beşinci yıl dönümünde; yüzyıllardır üzerinde yaşadığımız toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimize ve 15 Temmuz gecesi şehadete yürüyen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilediğini ifade etti.

Hain darbe teşebbüsünün milletimizin hafızasında daima canlı kalması gerektiğini vurgulayan Vali Elban, özellikle genç nesillerin bu olaydan ders çıkarmasının geleceğimize sahip çıkmak adına büyük önem arz ettiğini dile getirdi ve serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.