VALİ DR. SÜLEYMAN ELBAN’ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ'NİN 47. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Yayın: 18 Nisan 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 18.04.2022 01:23:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
192 okunma
Google News

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin 47. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Elban , mesajında şu görüşlere yer verdi. “Kurulduğu gün itibarıyla gerçekleştirdiği faaliyetlerle kamu yararını gözeten, ilimizin gelişimine ve tanıtımına katkı sağlayan, ilimizin basın mensuplarını aynı çatı altında toplayarak birçok önemli çalışmayı gerçekleştiren Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’miz bugün 47 yaşında.

Kamuoyunu aydınlatmak amacıyla meydana gelen tüm hadiseleri güvenilir, tarafsız, hızlı bir şekilde ve habercilik etiğine uygun olarak duyuran ve gerçekleştirdikleri çalışmalarla toplumumuza ışık tutan, yol gösteren basın kuruluşları; sarsılmaz demokrasimizin temel yapı taşlarından biridir.

Kentimizin ihtiyaçlarının ve sorunlarının objektif bir şekilde tespit edilip eksikliklerin giderilmesi amacıyla yapılan çalışmalara katkıda bulunan Cemiyetimiz; ilimizin mevcut medya kuruluşlarının çalışmalarını basın etiğine uygun, dürüst ve ilkeli bir şekilde yürütebilmeleri, gazetecilik mesleğini daha iyi şartlar altında gerçekleştirebilmeleri için geçmişten günümüze yoğun bir çaba sarf etmektedir.

47 yıldır değişmeyen bir anlayışla hizmet veren Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’mizin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Cemiyetin üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.