‘Ülkemizin istikrarı için çalışıyoruz’

MHP Adana Milletvekili Varlı ve Çukurova İlçe Başkanı Öztuğ, sendikalara ve Şehit Aileleri Derneği’ne ziyarette bulundu.

Siyaset Yayın: 11 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 11.06.2021 18:15:01
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
188 okunma
Google News

Başkanı Hasan Öztuğ ve ilçe teşkilatı ile Kamu-Sen Adana İl Temsilciği,Türk-Sağlık Sen 1 Nolu Şube ve Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.
MHP Adana Milletvekili Varlı, Adana Kamu-Sen’deki proğramda Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç’den sorunlarını dinledi. Sendikacıların sorunlarını not alan Milletvekili Varlı, ülke gündemine dair önemli açıklamalarda da bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi olarak mecliste yaptıkları olumlu çalışmaların her zaman sonuç verdiğini dile getiren Varlı, “Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in ülke yönetiminde istikrarın sağlanması için üstlendiği sorumluk,halkımızda ve tabanımızda teveccüh görüyor.  Milletvekilleri olarak, biz de bu sorumlulukla hareket ediyoruz” dedi. Milletvekili Varlı,  meclisteki yasama çalışmalarını özenle yürüttüklerini ve  olumlu sonuçlar aldıklarını da kaydetti.
MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ da yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Teşkilat olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’imizin liderliğinde,lider ülke Türkiye hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın vekilimiz ve MYK Üyemiz Muharrem Varlı Bey ile birlikte,MHP’li sendikaların her zaman yanlarındayız, sorunlarını dinleyerek,çözümleri için çalışıyoruz. “
Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç de, teşkilatlar ile her zamana birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirterek, MHP Adana Milletvekili ve MYK Üyesi Muharrem Varlı ile Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ’a destekleri için teşekkür etti.
Kamu-Sen’deki proğramın ardından,Türk Sağlık-Sen 1 Nolu Şube’yi ziyaret eden,Varlı ve Öztuğ,burada Şube Başkanı Serkan Oluk ve yönetiminin sorunlarını dinleyerek,her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.Beraberindeki heyet ile Şehit Aileri Derneğini ziyaret eden Varlı ve Öztuğ’u burada Dernek Başkanı Emine Kunt ve yönetimi karşıladı.
Adana Milletvekili Muharrem Varlı’ya ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Emine Kunt yaptıkları çalışmaları anlatarak, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve Teşkilatının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kunt, ayrıca çalışkanlığı ile göz dolduran İlçe Başkanı Öztuğ ve yönetimine desteklerinden dolayı  teşekkür etti. Ziyarette şehitlerimiz Adına Kuran-ı Kerim okunarak, şehitlerimiz dualarla yaâd edildi.
MHP Çukurova İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek partilerle sohbet eden MHP Adana Milletvekili ve MYK Üyesi Muharrem Varlı, İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve teşkilata çalışmalarında başaralılar dileyerek destek mesajı verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.