“TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİN ZAFERİ İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Milliyetçi Hareket Partisi olarak ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ anlayışını benimsediklerini ifade etti.

Siyaset Yayın: 20 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 20.09.2021 11:45:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
137 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Başkanı  Mustafa Kızılelma,  ülkemiz ve Sarıçam’ın önemli sıkıntının pandemi’ den kurtulması olduğunu  ifade etti. Önemli açıklamalarda bulunan  Başkan Mustafa Kızılelma, "Başta bu vatanı karşılıksız seven gerektiğinde gözünü kırpmadan canını veren ve de verecek olan bunun için her daim hazır bulunan biz Ülkücüler ve Türk Milliyetçilerine büyük görev düşmektedir.Biz tüm kadrolarımız ile bunun bilinci ve şuuru içindeyiz, Türk vatanının bölünmez bütünlüğü Türk milletinin refah ve selameti için Türk devletinin ebed-müddet baki kalması ve Türk milliyetçiliğinin zaferi için mücadelemizi sürdüreceğiz.Bu gaye uğrunda azim ve kararlılık bizden takdir ise yüce Allah'tandır.

“ NİHAYİ  HEDEFİMİZ İLAY-I KELİMETULLAH’I CİHANA HÂKİM KILMAKTIR”

MHP Sarıçam İlçe  Yönetim Kurulu  ve İlçe Teşkilatı  olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emrinde olduklarını vurgulayan Başkan Mustafa Kızılelma, “ Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hâkim kılmaktır. Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür. Ulaşılacak hedefimiz Türkiye’yi süper güç mertebesine çıkarmaktır. Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir. Milliyetçi Hareket Partisi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir.  Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket öylesine müşfik ve muhterem bir gönüle haizdir ki, kazanan Türkiye ve Türklük olduktan sonra kaybetmek bile bizim için şerefli bir sonuçtur.'' dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.