SANATİN KALBİ 01 BURDA PGM’ DE

Victor Hugo’nun Ölümsüz Eseri Notre Dame’ın Kamburu Müzikali 01 Burda PGM’de izleyiciyle buluştu.

Sanat Yayın: 01 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.11.2021 03:24:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
254 okunma
Google News

Kentin kültür ve sanat anlayışına yeni bir ivme kazandıran 01 Burda AVM Performans Gösteri Merkezi, Notre Dame’ın Kamburu müzikalini, 26 Ekim Salı akşamı Adanalı sanatseverlerle buluşturdu.

Çirkin ve kambur Kilise görevlisi (zangoç) Quasimodo ile Fransa’nın ruhani lideri Claude Frollo’nun ve krala bağlı komutan Phoebus´un semtte yaşayan çingene Kızı Esmeralda’ya olan aşklarını, zangoç ile papazın ruhlarında oluşan ikilemleri ve tepkileri romantik yaklaşımla ele alan, içeriği ile göz dolduran Türkçe müzikal, izleyicilere 01 Burda PGM Sahnesinde görsel bir şölen sundu.

Vural Bingöl ve Erhan Yaman'ın Türkçeye uyarladığı, Bingöl'ün oynayıp yönettiği müzikalde, Andrea Primavera, Kamala Mustafayeva, Ayca Azize Ergun, Seymur İlham, Murat Yaşar Özdemir, Alaattin Bahar, Nilüfer Ömürlü, Özden Uslusoy, Hayri Diken, Merdis Uçkan ve Ezgi Eneç rol aldı.

PGM Etkinlik takvimine www.01burdapgm.com web sitesinden veya 01 Burda mobil aplikasyonundan ulaşabilirsiniz. 01 Burda PGM etkinlik takviminin tamamı 01burdapgm.com adresinde yer alıyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.