Ömer Erdoğan Boupendza'nın ayrılığını açıkladı

Yayın: 16 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 16.08.2021 10:05:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
112 okunma
Google News

Süper Lig'in ilk haftasında Hatayspor sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Aaron Boupendza'nın transferi ile ilgili konuştu. Erdoğan, "Boupendza büyük ölçüde satıldı, bir kulüple anlaştı. Türkiye dışına gidiyor, iş imzaya kaldı." ifadelerini kullandı.

 

 

Süper Lig'in 2021-22 sezonu ilk haftasında Hatayspor sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan karşılaşma öncesinde, Fenerbahçe'nin gündeminde de olduğu konuşulan geçen sezonun gol kralı Aaron Boupendza'nın transferi için anlaşma sağlandığını açıkladı.

 

Oyuncunun Kasımpaşa maçı kadrosuna alınmamasının nedeni sorulan Erdoğan, "Boupendza büyük ölçüde satıldı, bir kulüple anlaştı. Türkiye dışına gidiyor, iş imzaya kaldı." ifadelerini kullandı.

 

KATAR'A TRANSFER OLUYOR

 

Hatayspor'un Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Futbolcuları Aaron Salem Boupendza ile ilgili son olarak, "Görüştüğümüz kulüpler var. Olur olmaz bilmiyorum ama bizim futbolcularımız çok değerli. O değerin karşılığını veren takımla anlaşmak isteriz. İki ciddi kulüp var şu anda biri Avrupa'dan biri Orta Doğu'dan ikisiyle görüşmeler devam ediyor." demişti.

 

İtalya'dan Atalanta ile İngiltere'den West Ham'ın da menajerleriyle görüştüğü Boupendza'nın Katar Ligi ekiplerinden Al Arabi ile anlaştığı belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.