Marmara bölgesi TÜMED’te Başkan Suna Göl Farkındalığı

Yaşam Yayın: 11 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 11.10.2021 01:31:36
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
134 okunma
Google News

Dünya Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği Genel başkanı Şerafettin Çakmak, Türkiye nin 81 il ve 957 ilçesinde varlık göstermeye kararlıyız diyerek, dernek çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.

Dünya Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği Genel başkanı Şerafettin Çakmak, Türkiye nin 81 il ve 957 ilçesinde varlık göstermeye kararlıyız diyerek, dernek çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.

Çakmak açıklamasında, TÜMED’in kuruluşu itibarıyla, 1 yıl içerisinde Akdeniz bölgesinde, iç Anadolu, doğu Anadolu ve Güney doğu Anadolu bölgesinde hızla çalışmalarımıza devam ederek teşkilatlanmamızı tamamladık.Ancak Marmara bölgesinde’ki sessizliğimize ünlü bir isim’le yani sinama oyunculuğu ile bilinen Suna Göl ile çalışmalara devam kararı alan Genel Başkan Şerafettin Çakmak, Marmara bölge başkanlığına Suna Göl hanım efendiyi atadık. Başkanımız Suna Göl Marmara bölgesinde üstün ve başarılı bir çalışma sergileyerek, iki ay içerisinde bölgede büyük bir ses getirdiğini açıklayarak, yapmış olduğu hizmet ve başarılarından dolayı kurumum adına kendisine teşekkür ediyorum ifadesinde bulundu.Biz TÜMED olarak Dünya iyilik harekatı sloganıyla yola çıktık. Bizimle bu gemide yola çıkarak hizmet üretenlere minnettarız. İşte bu anlamda hiçbir fedakarlıktan kaçmadan Marmara bölgesinde Kurumumuz adına çaba sarfederek, var olan sessizliğe ses katan başkanımız Suna Göl, kısa zaman içerisinde teşkilatlanma konusunda İstanbul, Tekirdağ ve Çorlu’da şubeler açarak madde bağımlılığı’na karşı gençlerimizi korumak ve kurtarmak adına hazırladığı projelerle bölgede farkındalık oluşturmuştur.

TÜMED Ailemize katılan Marmara bölge sorumlusu ve başkanı Suna Göl başkanımıza çalışmalarından dolayı tekrar teşekkürlerimi ileterek konuşmamı onun sözleriyle tamamlamak istiyorum:“Tercübeli biriyle yapılan tek bir sohbet,yıllarca aldığın eğitimden daha değerli olabilir. Ancak; Sahip olduğun en değerli şey, zamanı boşa harcarsan, farkında olmadan hayatını boşa harcarsın.”O da hiçbir anlam ifade etmez diyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.