Korona ; Kebapçı esnaflarını da mağdur ediyor

Korona virüs salgını, Adana’daki kebapçıları vurdu. Yaşanan sakinlik nedeniyle Adana’da bulunan kebapçılarda ocaklar tütmez olurken ; iş yapamaz hale gelen kebapçılar masraflarını karşılayamaz duruma geldi.

Ekonomi Yayın: 04 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 04.10.2020 01:03:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
393 okunma
Google News

 Özel Haber: Onur Altmışkan - Hüseyin Yetiş


Çin’de ortaya çıktıktan sonra dünyanın dört bir yanına yayılan ve Türkiye’yi de etkisi altına alan korona virüs salgını Adana’lı kebapçıları vurdu. Adana’da şu sıralar zor anlar yaşayan kebapçıların yaşadığı sıkıntıların giderek arttığına dikkat çeken   Keyifler Kebap’ın İşletme Sahibi Hüseyin Yalçın ve Sorumlusu Yağmur Güven,  iş yerinde  masrafları çıkartabilecek satış  yapamamaktan yakınıyor.

“İŞ YERİMİZDE ARTIK KEBAP DUMANI TÜTMEZ OLDU”

Çukurova İlçesi Turgut Özal Bulvarı Ramazan Oğlu Camiisi yanında dost ve müşterilerine hizmet verdiklerini ifade eden Keyifler Kebap’ın İşletme Sorumlusu Yağmur Güven, “ İş  yerimiz bomboş. Her gün onlarca vatandaşımızı ağırladığımız iş yerimizde artık kebap dumanı tütmez oldu.Yaşanan durum  bizleri  çok şaşırttı. Normalde buralar insanlarla dolu olurdu, tıklım tıklım olurdu ama şuan kimse yok. Korona geldi kebap bitti resmen . Burada  iş yerimizin masraflarını karşılayamaz durumdayız.”dedi.

“SORUNLARIMIZA ÇÖZÜM  BEKLİYORUZ”
Korona Virüs Salgınının  bir an önce  sona ermesi ve işlerin normale dönmesini bir an önce arzu ettiklerini belirten Yağmur Güven, “  İlgili yetili makamlarda bulunan yöneticilerimiz  karşılaştığımız sorunlarımıza bir çözüm bulmalı. Çünkü ; vatandaşlarımız korktukları için iş yerimize gelmiyorlar. İş yerimizde iş yapamadığımız için çok zor durumdayız. Bu nedenle  sorunlarımıza bir çözüm bulunmalı. Bir an önce inşallah bu virüs biter “ dedi.
 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.