İSMET FATİH ALAGÖZ İLK-ORTAOKULU NDAN MUHTEŞEM BAHAR ŞENLİĞİ

Şambayat Mahallesi Sakinleri İlk Defa Tertiplenen Harikulade Bir Organizasyon Olan ve Adeta Görsel Bir Şölene Dönüşen Bahar Şenliğiyle Unutulmaz Anlar Yaşadı.

Yaşam Yayın: 02 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 02.06.2022 23:14:56
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
376 okunma
Google News

Şambayat mahallesinde bulunan İsmet Fatih Alagöz Ortaokulu bulunduğu bölgeyi tanıtmak öğrencileri ve velileri kaynaştırmak bölge halkının ürettiği el emeği göz nuru ürünleri tanıtmak öğrencilerin motivesini yükseltmek ve farkındalık oluşturmak adına okul bahçesinde muhteşem bir organizasyonla bahar şenliği düzenledi .

EL EMEĞİ GÖZ   NURU YÖRESEL YİYECEKLER  GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Gelen misafirlerle tek tek ilgilenen okul müdürü Fatih Nuranoğlu ve Müdür Yardımcıları Esen Kaya ve Hilal Altun’un misafirperverliği takdire şayandı.  Mehteran gösterisinden ünlü şarkıcılara, model roket uçusundan, yöresel folklor oyunlarına kadar bir çok eğlencenin düzenlediği şenlikte gelen misafirlere adeta görsel ve işitsel ziyafet sunuldu.  Okulun edebiyat öğretmeni Hilal Altun’un da okuduğu şiirlerle duygulanan misafirler bahar şenliğinde keyif içinde ruhlarını dinlendirdi.  Açılan standlarda Şambayatl bölge halkının ürettiği el emeği göz nuru eşarplar, yazmalar, kefiyeler, banyo liftleri de misafirlerin beğenisine sunuldu . Ayrıca Yöresel lezzetlerimiz olan sıkma börek yayık ayran envai çeşit el yapımı kek kurabiye pasta misafirlerden tam not aldı.

ÇOK SAYIDASEÇKİN DAVETLİ  KATILDI

Oldukça hareketli ve güzel geçen etkinliğe Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mustafa Necati Kameroğlu, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Kızılay Şube Başkanı Yıldıray Özbek,THK Adana Şube Başkanı Süleyman Halet Öder, MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Serkan Çelik, CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Uğur Büyükkantarcı,, Ak Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Niyazi Yüksel bir çok muhtar, Stk Temsilcisi ve birbirinden seçkin bir çok davetli katıldı .

“BAHAR ŞENLİĞİMİZ  İLGİ ÇEKMİŞ VE AMACINA ULAŞMIŞ GİBİ DURUYOR”

Düzenledikleri şenlikle ilgili görüş bildiren Okul Müdür Fatih  Nuranoğlu “ Eğitim verdiğimiz okulumuzu bölgemizi tanıtmak, kaynaşmayı ve dayanışmayı arttırarak hem okulumuza, hem velilerimize, hem de bölgemize katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz etkinlik bu günkü katılımcı sayısına baktığımızda oldukça ilgi çekmiş ve amacına ulaşmış gibi duruyor . Bu durumda ziyadesiyle bizleri memnun ediyor.  Geleneksel hale getirmeyi tasarladığımız şenlikte organizasyonda emeği geçen hocalarıma bizden desteklerini esirgemeyen iş insanlarımıza bizle dayanışma içinde hareket eden velilerimize bizleri yalnız bırakmayan değerli protokolümüze, kısaca şenliğimize katkı koyan herkese ve değerli  misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi

“BU BAHAR ŞENLİĞİNİ ADANA’NIN ŞAMBAYAT’DAN YÜKSELEN DEĞERİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

 

Organizasyonun düzenlenmesinde büyük bir emek sarf eden katkı sunan Seyhan’ın başarılı tanınmış çalışkan ismi MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Serkan Çelik ise yaptığı konuşmada, “  bu gün doğup büyüdüğüm bölgeye bir nebzede osun katkı koymak için böyle bir organizasyonun içinde yer almak beni çok onure etti.  Şambayat bölgemiz, burada yaşayan insanlarımız  ve geleceğimiz olan öğrencilerimiz her şeyin en güzelin hak ediyor.  Bu yıl ilki düzenlenen bahar şenliğinden çok keyif aldık İnşallah seneye daha güzel fikirlerle daha genişletilmiş programlarla daha çok insanlar bir araya gelip bu bahar şenliğini Adana’nın Şambayat’dan yükselen değeri haline getireceğiz.”  Diye  konuştu.

Oldukça eğlenceli geçen Bahar şenliği  çeşitli eğlence aktiviteleri ve hatıra fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.