İş insanı Mahsum Özer’den örnek iftar yemeği

Sevilen ve sayılan iş insanı Mahsum Özer ve ailesi Ramazan ayının bereketini iftar sofrasında dostları ve vatandaşlarla paylaştı.

Yaşam Yayın: 01 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 01.05.2022 02:33:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
491 okunma
Google News

Özel  Haber : Hüseyin YETİŞ

Ramazan ayını  geride bıraktığımız şu günlerde  Adana Seyhan  Akkapı Mahallesi’nde ikamet eden sevilen ve sayılan iş insanı Mahsum Özer ve ailesi Hz. Ali Camii  yanında iftar  yemeği düzenledi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi Muhtarı  Zihni Neli, Ömeryan Aşireti nin sevilen ve sayılan iş insanı Ömer Sincar’ın yanı sıra çok sayıda  vatandaşların  katıldığı iftar yemeği yoğun  ilgi gördü.

BAŞKANZEYDANKARALAR’A YOĞUN İLGİ GÖSTERDİLER

 İş insanı Mahsum Özer ve ailesi başta  olmak üzere iş insanı Abdullah Bulut ve iftar  yemeğini  düzenleyenlerin örnek misafirperverliği ile  karşılaşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, vatandaşların yoğun sevgi seline maruz  kaldı. Yoğun programına rağmen katıldığı iftar yemeğinde  vatandaşları selamlayan  başkan Zeydan Karalar  ile vatandaşlar fotoğraf çektirme yarışına girdi.

“BURAYA NE ZAMAN GELSEM  ÇOK HEYECANLANIYORUM”

Başkan Zeydan Karalar ,  “ Buraya geldiğimde çok ama çok heyecanlanıyorum.  Ne zaman ben bu mahalleye gelsem vatandaşlarımızın ilgisi ve sevgisi bizleri çok ama çok mutlu ediyor. Bizlere şevk veriyor. Bizleri selamlayan ve sevgi seliyle yüreğine basan  vatandaşlarımızın ilgisine çok teşekkür ederim.” Dedi.

“İFTAR YEMEĞİNİN BEREKETİNİ  HEP BİRLİKTE YAŞAMAK İSTEDİM”

Ramazan ayının  yardımlaşma ve dayanışma  ayı olduğunu belirten iş insanı Mahsum Özer  ise “ Ramazan ayında buraya  gelen dostlarımızla   İftar  yemeğinin bereketini   hep birlikte paylaşmak istedim. Yoğun programına rağmen  aramızda olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a çok teşekkür ederim. Vatandaşlarımız büyükşehir belediye başkanımızla buluşarak sevgi selini gösterme imkanı yaşaması ise bir başka güzellik oldu.  İftar  yemeğimize  katılarak bizleri onurlandıran Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’dan ve dostlarımızdan allah  razı olsun.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.