“HER TÜRLÜ ZORLUĞA RAĞMEN GÖREV YAPAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Sağlık Sen Adana Şubesi Başkanı Bekir Nennioğlu , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarının sorunlarını ifade ederek sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

Yayın: 12 Ocak 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 12.01.2022 12:31:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
137 okunma
Google News

Sağlık Sen Adana Şubesi Başkanı Bekir Nennioğlu , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Basın  sektörünün demokrasinin temel taşlarından bir tanesi olduğuna  dikkat  çeken Başkan Bekir Nennioğlu, Kamuoyunun hızlı, doğru, tarafsız haber alma hakkını temin etmesi demokratik ülkelerin en belirgin göstergesidir. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan, toplumun bilgilendirmesi noktasında oldukça önemli bir meslektir. Savaşlarda, depremlerde, sellerde, pandemi sürecinde nasıl sağlık çalışanlarımız ön plandaysa toplumun bilgilendirilmesi için de basın emekçileri ön safta çalışıyor. “ dedi.

“GAZETECİLERİMİZİN EKONOMİK, SOSYAL VE ÖZLÜK HAKLARI  BİR AN ÖNCE HAKKANİYET İÇERİSİNDE DÜZENLENMELİ”

Sağlık çalışanlarının insanlara umut olduğunu, basın emekçilerinin de insanlarımızı bilgilendirdiğini ve bilinçlendirdiğini  belirten Başkan Bekir Nennioğlu, 21. yüzyılda teknolojinin böyle geliştiği, yalan bilginin saniyeler içinde yayıldığı bir ortamda mesleklerini icra eden basın çalışanlarımıza büyük görevler düşmektedir. Bu görevlerin en başında toplumu doğru bilgiye ulaştırmak vardır. Bizleri her zaman doğru bilgiye ulaştıran gazetecilerimizin ekonomik, sosyal ve özlük haklarının da bir an önce hakkaniyet içerisinde düzenlenmesi gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle toplumun doğru bilgilendirilmesi ve aydınlatılması, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesi gibi önemli görevler üstlenen gazetecilerimizin bu anlamlı gününü tebrik ediyoruz. Her daim yanlarında olduğunu bilmelerini istiyorum.”  Diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.