GAZETECİLERDEN ŞEHİR HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİNE ZİYARET

Sağlık Yayın: 22 Kasım 2020 - Pazar - Güncelleme: 22.11.2020 23:43:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
352 okunma
Google News

Fırtına Haber Gazetesi sahibi Gökmen Oğur ve Yetiş Haberci Gazetesi sahibi Hüseyin Yetiş Şehir Hastanesi Başhekimliğine ziyarette bulundu . Şehir Hastanesi Basın Sorumlusu Makbule Tekayak’la birlikte yeni atanan Başhekim Doç. Dr. Süleyman ÇETİNKÜNAR’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan gazeteciler dünyayı kasıp kavuran corona virüs salgınının seyriyle ile ilgilide istişarelerde bulundu.

“GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALARAK SÜRECİ EN AZ HASARLA  ATLATACAĞIZ”

 Ziyaretten oldukça memnun kaldığını dile getiren Çetinkünar   ise Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başta olmak üzere Bilim Kurulu Üyelerinin corona virüs salgını konusunda açıklamalarını dikkatlice takip ettiklerini ; gerekli önlemleri alarak çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Vatandaşlardan maske, mesafe ve hijyen kurallarına çok dikkat etmeleri çağrısında bulunan Dr. Süleyman Çetinkünar, “ Corona virüs salgınında  şimdi ülke olarak kenetlenme zamanı, inşallah bu sıkıntılı günleri el birliği içinde aşacağız.  Salgının başladığı günden bu yana sağlık çalışanlarımız olağanüstü bir performans göstererek görevlerini layıkıyla yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar.  Şu an için nüfusumuza oranla Adana her ne kadar diğer illere göre iyi durumdaysa da tablonun kötüye dönmemesi için tedbir şart . Önümüz kış ayları ve bu yüzden teyakkuza geçmiş durumdayız.  Mazallah ikinci bir dalga tehlikesi her an mevcut . Bunun için vatandaşlarımızda önlemlerini ihmal etmemeli. Maske mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmelidir.”  dedi Gazeteciler ise “Adana’da böyle işinin ehli yöneticiler ve böylesine donanımlı bir hastane olması bizler için büyük bir şans Hakkınız ödenmez.” Diyerek temennide bulundular.

“ADETA SAĞLIK ÇALIŞANLARI OLARAK BU SÜREÇTE DESTAN YAZIYORSUNUZ”
Daha sonra Başhekim Yardımcısı Uz Dr. Mustafa Görür’le de bir araya gelen gazeteciler fikir alış verişinde bulundular. Dr. Mustafa Görür’e yapılan hizmetlerin öneme değinen gazeteciler, “Gerçekten bizler için gösterdiğiniz olağanüstü çabaya müteşekkiriz. Adeta sağlık çalışanları olarak bu süreçte destan yazıyorsunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun “dediler

“BU ZORLU SÜRECİ EN AZ HASARLA ATLATACAĞIZ”

 

Başhekim Yardımcısı Mustafa  Görür ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “ bu nazik ziyaretiniz ve güzel düşünceleriniz biz sağlık çalışanları için oldukça memnuniyet verici. Şehrin dinamikleri olarak sizlerle ortak paydamız. Adana çerçevesinde hem Adana’mıza hem Adana’da yaşayan vatandaşlarımızın sağlığı konusunda istişarelerimiz devam edip inşallah bu zorlu süreci en az hasarla atlatacağız . Ama vatandaşlarımızda tedbiri asla elden bırakmasın diye konuştu

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.