GAZETECİLER SARIÇAM KAYMAKAMI MÜFİT GÜLTEKİN’İ ZİYARET ETTİ

Fırtına Haber gazetesi idarecilerinden Gökmen Oğur ve Yetiş Haberci Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Yetiş Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin’i makamında ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

Yayın: 07 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 07.02.2021 17:05:35
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
378 okunma
Google News

Fırtına Haber gazetesi idarecilerinden Gökmen Oğur ve Yetiş Haberci Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Yetiş Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin’e ziyarette bulundu.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Adana ve Sarıçam ilçesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Gazeteciler Kaymakam Müfit Gültekin’le yaptıkları konuşmada , “ Sayın kaymakamım başarıyla görevinizi yürüyorsunuz. Bir yandan çok hızlı şehirleştiğinden dolayı bir yandan da mülteci kampının bu ilçemizde olmasından dolayı nüfusu hızla artan bir ilçede yaptığınız başarılı çalışmalarla vatandaşın sorunlarına çözüm buluyor.  Devletin şefkat elinin sürekli vatandaşın omuzunda htiriyorsunuz .Bu bağlamda Sarıçam ilçemiz için bir şanssınız.  Yaptığınız başarılı çalışmaların devamını diliyoruz .” diye konuştular.

“EL BİRLİĞİ İÇİNDE BU ZORLU SÜRECİ ATLATMALIYIZ”

 Kaymakam Müfit Gültekin ise şehrin dinamiklerinden birisi olan yerel basın temsilcilerinin yapmış oldukları ziyareti oldukça önemsediğini belirterek yaptığı konuşmada pandemi sürecinde yapılan çalışmalarla ilgilide şu bilgileri verdi . “Açık kapıda sorunları olan vatandaşlarımız tarafından yapılan 32 bin başvuru ivedilikle çözüme kavuşturulmuştur . Yine bu süreçte vefa guruplarımız etkin bir şekilde çalışmış Sürekli vatandaşlarımızın yanında, halkın içinde aktif olarak görevini ifa etmiştir . İçinde Doktordan, Öğretmene, İmama Zabıtaya Jandarmaya kadar yer alan oluşturduğumuz fiilasyon ekibi 7/ 24 sahadadır Ve ev ziyaretlerini sürdürmektedir. Çalışma arkadaşlarımızın yaptığı bu öz verili çalışmalar ve vatandaşlarımızın da konuya hassasiyet göstermeleri sonucunda; şu an ilçemiz hasta sayısı bakımından Adana’mızın şükür ki en düşük ilçelerinden birisidir. İlçemizde yer alan 25 bine yakın mültecinin barındığı konaklama kampımızda da çalışmalarımız devam ediyor. Salgının ilçemizde yayılmasını engellemek için gereken itinayı gösteriyoruz.”  diyen Kaymakam Gültekin; “vatandaşa da çağrıda bulunarak evet biliyoruz . Tüm Dünya olduğu gibi salgın süreci zorlu bir süreç ama biraz daha sabır Kucaklaşacağımız günler yakın. Maske mesafe ve hijyen kurallarını ihmal etmemeli el birliği içinde bu zorlu süreci atlatmalıyız”.  diye konuştu

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.