Elif Su kızımız hakkın rahmetine kavuştu

Yaşam Yayın: 23 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 23.05.2022 23:08:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
193 okunma
Google News

Sarıçam Belediye Başkanı  Bilal Uludağ'ın Kıymetli Kızı ELİFSU bir süredir  tedavi gördüğü Adana Şehir Hastanesi’nde  hayata gözlerini yumdu.  Elif Su’nun vefat  haberi  camiada üzüntüyle karşılandı.Sarıçam Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre şu ifadeleri  yer verildi. 

"Acımız Büyük
Yakalandığı amansız hastalık nedeni ile tedavi gören Başkanımız Sn. Bilal Uludağ’ın biricik kızı Elif Su meleğimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Cenaze Salı günü öğle namazına müteakip buruk mezarlığına defnedilecektir.Taziye yeri: Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi"

YETİŞ HABERCİ GAZETESİ ailesi olarak ELİF SU  kızımıza allahtan rahmet ; Sayın Başkanımız başta olmak üzere ailesi ve sevenlerine  baş sağlığı dileklerimizi sunarız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.