DOĞAN ÇELİKTEN’DEN ADANA BARO BAŞKANINA ÇAĞRI

Siyasetin genç ve önemli simalarından Doğan Çelikten, Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e siyasetin hizmet makamında olmalısınız çağrısında bulundu.

Yayın: 21 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.12.2020 04:06:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
311 okunma
Google News

Gençlik alanında yaptığı başarılı çalışmalar ve liyaketen almış olduğu başarılar ile adından pek çok kez söz ettiren Çelikten sözlerine şöyle devam etti: Veli bey ile gençlik platformları başkanlığı yaptığım dönemden itibaren keyifli ve samimi bir dostluk içerisindeyiz. Gençlik alanında pek çok başarılı çalışmalara birlikte imza attık,üniversite dönemlerimizde ne zaman sesimizi duyurmak istesek Veli Küçük ya kampüste, yada Üniversitenin konferans salonunda bizimle oluyordu. Yerel seçimden sonra şehrin yönetici makamına getirildikten sonra da Veli Küçük’e olan sevginin sadece gençlerle kısıtlı olmadığını gördüm.

 

TOPLUMSAL SORUNLARA KARŞI DUYARLILIĞI ÖRNEK ALINMALI

 

Adana siyaseti Veli Küçük’ün sosyal ve toplumsal olaylara ve sorunlara karşı duyarlılığından ve samimi davranışlarından örnek almalıdır. Veli bey’i 2016 yılından beri pek çok sosyal faaliyetin içerisinde görüyor, hukuksuzluklara ve adaletsizliklere karşı durduğunu, pek çok toplumsal soruna sessiz kalmadığını görüyoruz ve işitiyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceği için ilkeli duruş sergiliyor, pek çok Milletvekilinden daha cesur konuşuyor, pek çok Belediye Başkanından daha çok halkın içinde geziyor. Onun bu içten tavırlarını biz Üniversite sıralarındayken gördük. Halkın sorunlarına sahip çıkan ve halkın istediği siyasetçi profilini taşımanın yanı sıra toplumsal sorunlara karşı duyarlılık ve hitap gücü Veli bey’i siyasetin hizmet makamına taşıyacağını umuyor, kendisini meclis kürsüsünde konuşan bir milletvekili yada belediye başkanı olarak halka hizmet eden makamda olmasını temenni ediyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.