DEMİRDAĞ : SAYIN BAŞKAN SİZİ KINIYORUM..BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM

MHP Grup Sözcüsü Cemal Demirdağ, şehit yakını Hatice Batırır’ın işten çıkartılması nedeniyle Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı sert dille eleştirdi.

Yayın: 08 Ağustos 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 08.08.2022 18:17:26
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
219 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaisalı ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve MHP Grup Sözcüsü Cemal Demirdağ, “CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nun seçim öncesi ve iktidar olursak hâlâ söylediği kimse işinden aşından olmayacak sözleri... Sizin söylediğiniz sözler nerde..Sayın başkan, dünyada iş yerleri insanları işten çıkartmak için hiç bahane aramıyorlar, çıkartmamak için mücadele ediyorlar.”dedi.

 

KERBELA VAKASININ ÖNEMİNE DEĞİNEREK ;  YEZİDİN LANETLE VE NEFRETLE HATIRLANACAĞINI SÖYLEDİ

Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ağustos ayı 1. Oturumunda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da katıldığı meclis toplantısında gündem dışı konuşan Cemal Demirdağ, önemli açıklamalarda bulundu. Muharrem Ayı’nın önemine değinerek konuşmasına başlayan Cemal Demirdağ, kerbela vakasının önemin hatırlatarak yeni Kerbela vakalarının olmamasını ;  terör ve şiddetin son bulmasını diledi .Cemal Demirdağ,“Muharrem ayı demek Kerbela demek, kerbala demek Hz.Huseyin demek, kerbala demek Şehitler demek, Kerbela demek Susuzluk demek.Bazı olayların üzerinden asırlar geçse de yaşanan acıların unutulmayacağını ve unutturulamayacağını , bu acıların mazlumların çığlığı ve masumların çağrısı olduğunun bilinmesidir..Biliyor ve inanıyoruz ki zalimlere biat ve boyun eğme; zulme onay ve ortaklıktır.“Kerbela esarete karşı özgürlüğün sancağı, hıyanete karşı sadakatin kaynağı, barbarlığa karşı barış ve kardeşliğin vahasıdır. Kerbela’da kanlı emeller, çıkar hesapları, nefsi azgınlıklar Hüseyni asalet ve anlayış karşısında rezil rüsva olmuştur.Hüseyni duruş adalettir, ahlaktır, adamlıktır. Hüseyni bakış şefkattir, merhamettir, müstesna bir yükselişin, muazzez bir zirvenin ifadesidir. Hazreti Hüseyin ve ashabının kanı çöl kumlarına dökülse de haklılıkları bütün Yezid kafilesini kesif bir yenilgiye uğratmıştır. Onursuz yaşamaktansa şerefli bir şehadet Hüseyni ahlakın marifet ve mükafatıdır.Kerbela’da gerçekte Yezid kaybetmiş, zalimler kaybetmiş, batıl kaybetmiş, haram kaybetmiş, sonuç itibarıyla bedeli ağır olsa da mazlum gönüller, imanla çarpan kalpler, helal nefesler kazanmıştır.” “Yeni Kerbelalar olmasın, terör ve şiddet son bulsun”Kerbela’da susuz kalan, çöl sıcağında şehitliğe koşan Hazreti Hüseyin ve Ehl-i Beyt’in muhterem büyüklerine  Allah tan rahmet diliyorum.. mekânları cennet olsun..Unutulmasın ki Yezidler her zaman nefretle hatırlanacak, Hüseyinler her zaman dua ve hürmetle anılacaklardır..” dedi.

CHP LİDERİ  KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN KİMSE İŞİNDEN AŞINDAN OLMAYACAK SÖZLERİNİ  HATIRLATTI

Hayatta en kötü şeyin  insanın ekmeğini kaybetmesi olarak nitelendiren Cemal Demirdağ , “Sayın başkan, 2019 Belediye seçimleri üzerinden 3 yıl 4 ay geçti.Biz hala kendimizi şehrimize ve milletimize karşı verdiğimiz sözlere karşı odaklayamadık..Biz hâlâ enerjimizi, her Cuma günü aksam gelecek TLF.daki mesajlara endekslemiş durumdayız..Kim arayacak diye bekliyoruz..Gerçekten çok kötü bir durum..bir belediye enerjisini ve performansını şehre karşı yönlendirmesi gerekirken, hala insanları işten çıkartmakla, ekmeklerinden etmekle meşgul.Bu nasıl bir durumdur sayın başkan...Sayın Kılıçdaroğlu’nun seçim öncesi ve iktidar olursak hâlâ söylediği kimse işinden aşından olmayacak sözleri... Sizin söylediğiniz sözler nerde..Sayın başkan, dünyada iş yerleri insanları işten çıkartmak için hiç bahane aramıyorlar, çıkartmamak için mücadele ediyorlar...En son, otobüs işletme müdürlüğünde 12 yıldır çalışan şehit eşi olan Sayın Hatice Batırır’ı işten çıkarttınız.Nasıl bir bakış açısı, nasıl bir vicdan, nasıl bir düşünce...Elbette çalışanların sorunu olabilir, elbette sıkıntısı olabilir, elbette bir isteği arzusu olabilir..Sonuçta hepimiz insanız.Çalışanları dinlemek durumundayız, sorunlarını çözmek durumundayız. Ama biz ne yaptık Hanımefendiyi işinden ettik..Sayın başkan sizi kınıyorum..başka bir şey demiyorum..artık bu kürsüden bunları söylemekten utanıyor hicap duyuyorum..Bir kapı kapandı, bir kapı açıldı..Yüreğir belediye başkanımız sayın Fatih Mehmet  Kocaispir beye teşekkür ediyorum..Hatice Batırır bacımızı işe aldıklarından dolayı.  .” dedi.

“ARTIK BU ZAMANDA SUSUZ KÖYÜN OLMASI BİZE YAKIŞMIYOR”

Değerli arkadaşlar çok fazla zamanınızı  almak istemiyorum..Bir kaç sorun var onları da dile getirip, bitiriyorum..Yine içme suyu sorunu, ilce belediyeleri ve aski köylere yaylalara su taşıyor..Sayın başkan hep söylüyorum, artık bu zamanda Susuz köyün olması bize yakışmıyor..Acil önlemler alalım bu sıkıntı bitsin..Yollar çok kötü durumda..Burası posyagbasan -Etekli  grup yolu.Burası yama falan olmaz..acil çözüm gekekiyir..Ayrıca, sinekle mücadele yetersiz,Nereye gitsek şikayet,Tamam daire başkanı deda beyi ve Aytekin beyi arıyorum..ilaçlama ekibini yolluyorlar .. sağ olunlar..Ama yetersiz her yer aynı durumda..acil çözüm..Demek istediğim Adana’nın  sorunları çok fazla..bu sorunların giderilmesi gerekiyor.. diyorum..”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.