Çiçek ailesinin acı günü

Ülkücü İşçiler Derneği Seyhan Şubesi Eski Başkanı Serkan Çiçek’in annesi Ülker Çiçek’in vefatı ailesi ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Çiçek ailesinin acısını ise sevenleri paylaştı.

Yaşam Yayın: 27 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 27.02.2021 13:42:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
576 okunma
Google News

Ülkücü kimliği ile bilinen sevilen ve sayılan Ülkücü İşçiler Derneği Seyhan Şubesi Eski Başkanı Serkan Çiçek’in annesi Ülker  Çiçek’in vefatı ailesi ve sevenlerini üzüntüye boğdu.Merhume Ülker Çiçek ; Önceki gün Buruk  mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrasında göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Çukurova İlçesi Toros Mahallesi u 78119  Sokak No: 1 Fatih Sitesi’nde mevlid – i Şerif töreni düzenlendi. Pandemi kurallarına göre düzenlenen mevlid-i şerif töreni sırasında Kuran-ı Kerim okunarak Ülker Çiçek annemiz başta tüm cümle geçmişlerimiz için dua edildi.

 

SEVENLERİ DULARINI EKSİK ETMEDİ

Sevilen ve sayılan Serkan Çiçek ve ailesi ise taziyeye gelerek dua edenlere çeşitli ikramlarda bulundu. Mevlid yemeğine siyaset dünyası ve Adananın bir çok saygın ismi  katıldı Mevlidi serife katılanlar arasında MHP Seyhan İlçe Eski Başkanı Yusuf Kanlı Ülkücü camianın tanınmış isimlerinden Abdullah Taşdemir Metin Göksu, Selçuk Dünmez, Erdinç Tarak , Tahir Taşdemir İş Adamı Ertunç Tarak,CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Uğur Büyükkantarcı, Boksör Murat Şu, Serkan Çiçek’in kan kardeşi Fırtına Haber Gazetesi yetkilisi Gökmen Oğur, Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş  ve bir çok seveni yerini aldı Bizde. Yetiş Haberci ve Fırtına Haber Gazetesi ailesi adına merhume Ülker Annemize Allahtan rahmet ; kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileklerimizi sunarız

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.