BAŞKAN KEMAL ÇELİK VE EKİBİ DURMAK BİLMİYOR

“Gelin Canlar Bir olalım “ diyerek alevi Bektaşi kültürünün toplumda yaşaması için çaba gösteren iş adamı , Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerini de başarıyla yapmaya gayret ediyor.

Kültür Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 05:50:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1355 okunma
Google News

Adana Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği Başkanı Kemal Çelik başarılı çalışmalarıyla  göz dolduruyor. Sosyal demokrat , Alevi Bektaşi kimliği ile tanınan sevilen ve sayılan iş adamı  Kemal Çelik Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerini de başarıyla yapmaya gayret ediyor.  Kendisine gelen ve yardım isteyen yurttaşların sorunlarının çözümü ile her zaman yakından ilgilenen Başkan Kemal Çelik,  Seyhan İlçesi meydan Mahallesi Bakımyurdu Caddesi üzerinde bulunan Büyükşehir Belediyesi  tarafından kendilerine Cem evi olarak kullanılması için tahsis edilen binada büyük bir şevk ve hızla tadilat çalışmaları yürütüyor.

“EN KISA ZAMANDA CEM EVİMİZ  TAM TEŞEKKÜLLÜ OLARAK HAYATA GEÇİYOR”

Adana Hacı Bektaşi Veli Kültür ve  Derneği Başkanı Kemal Çelik, ,”Şu anda binamızda pandemi dolayısıyla tadilat çalışmalarımız yavaşlasa da eksiklerimizi tamamlamanın gayreti içerisindeyiz . Şu haliyle önemli günlerdeki etkinlikleri ve her hafta cemleri gerçekleştirdiğimiz Cem evimiz inşallah tam anlamıyla faaliyete geçtiği anda Can’larımızla buluşma noktamız olacak.  Cenaze hizmetlerimiz,toplu yemekler semah kursu bağlama kursu,tiyatro gösterileri,.derslerinde geri kalmış cocuklarımızın için eğitim dersleri Cem evimizde verilecektir.” Dedi.

“TÜM CAN’LARIMIZLA TOPLUMSAL VYARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMAYI ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

Cemevi’nin Alevi vatandaşlarımızın en ihtiyacı olan yerlerden birisi olduğuna dikkat çeken Başkan Kemal Çelik,” Hem ibadetini gerçekleştirdiği hem Can’larla buluşulan toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı bir arada tutan toplanma alanıdır .Bu yüzden tadilat çalışmalarımıza ivedilikle devam ediyor.  Bir an önce tam anlamıyla faaliyete geçebilmek için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.  İnşallah 4 aya kalmaz tadilatı bitirip cem evimizi hizmete açacağız.  Tüm Can’lara selam olsun .” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.