BAŞKAN ERDEM, GAZETECİLERİ UNUTMADI

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü münasebetiyle gazetecilere, Ceyhan Belediyesi Basın Müdürü Bahadır Odabaşı aracılığı ile çiçek göndererek gazetecileri unutmadığını vurguladı.

Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 10:14:06
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
265 okunma
Google News

 

21 Ekim Dünya Gazeteciler günü münasebetiyle, çiçek dağıtımı sırasında sosyal mesafenin korunmasına özen gösterilerek, çiçekler dağıtıldı. Tüm gazetecilerimizi unutmadığına vurgu yapan Başkan Erdem; “ Toplumların haber alma hakkını elde etmesi için her koşulda canla başla çalışan gazetecilerin özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değildir.”  Haber alma hakkının en önemli temsilcisi konumundaki basın sektörü çalışanlarının, büyük bir özveri ile gerçekleştirdikleri mesleklerinin yılın sadece bir gününde değil, her gün önemle hatırlanması gerektiğini belirtti. Bu vesileyle, yoğun mesai ve fedakârlıklarla mesleğini en iyi şekilde yerine getiren, ülkemizdeki bütün basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında kendilerine başarılar dilerim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.