BAŞKAN ERDEM, BELEDİYE BAŞKANLARI ÇALIŞTAY TOPLANTISINA KATILDI

Siyaset Yayın: 28 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 28.06.2021 06:36:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
100 okunma
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Gaziantep'de Belediye Başkanları çalıştayına katıldı.

 

Tarihi ve Kültürel dokusuyla Gaziantep'de bulunan Başkan Erdem, esnafları ziyaret ederek, tüm  CHP'li Belediye Başkanlarının da  bulunduğu otobüs de konvoy halinde il halkını ve esnafları selamladılar. Başkan Erdem ile beraber tüm  Belediye Başkanları Dünyaca ünlü koçak baklava esnaflarını ziyaret ettiler. Ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer Belediye Başkanları ile birlikte Dünya'nın 2. Zeugma Mozaik müzesini gezen Başkan Erdem, " Bizlere sıcak ve içten rehberlik yapan herkese sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

"Genel Başkanımızın Öncülüğünde İktidara Adım Adım Yürüyoruz"

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde Belediye Başkanları çalıştay toplantısının yanı sıra atölye ve online anket çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Başkan Erdem; "Genel Başkanımızın önderliğinde yerelde kurduğumuz halk iktidarını tüm Türkiye ile buluşturacağız. Şehirlerimizde başlatılan adil, demokratik ve şeffaf yönetim anlayışımız ile iktidarı hedefliyoruz" dedi.

"Biz Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz"

 

Belediye Başkanları çalıştayı için Gaziantep de esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Erdem; "Esnaf kardeşlerimizin dertlerini dinledik. Pandemi sürecinde yaşadıkları sıkıntıları bizlere anlattılar. Bu zor süreçte nasıl etkilendiklerini biz belediye başkanlarına söylediler. Bu süreçte ve her daim tüm esnaf kardeşlerimizin yanlarında olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü biz güçlü bir aileyiz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.