Adıgüzel : “Çok zor durumdayız”

Pandemi sürecinde zor günler yaşayan Eczacı Teknisyenleri destek görememekten ve denetimsizlikten yakınıyor.

Sağlık Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 02:46:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
367 okunma
Google News

Özel Haber : Hüseyin Yetiş

Adana Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Mustafa Kemal Adıgüzel, pandemi sürecinde eczacı teknisyenlerine gereken önemin verilmediğini  söyleyerek  destek alamadıklarını ifade etti. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan  Mustafa Kemal Adıgüzel, Sağlık Bakanlığı, Türk Eczacılar Birliğinden destek alamadıklarını söyleyerek eczacı teknisyenlerinin  çalıştıkları iş verenlerden destek gördüklerini söyledi.

“GEREKEN DESTEĞİ HİÇ GÖREMEDİK”

Pandemi sürecinde eczane çalışanlarına gereken denetimlerin yapılmadığını ve  gereken maddi desteğin verilmediğine dikkat çeken Mustafa Kemal Adıgüzel, “ Pandemi süreci bizleri çok ama çok etkiledi. İş verenlerimiz  iş kapasiteleri azaldığı için iş kapasiteleri oldukça düştü. Sağlık Bakanlığı ve Türk Eczacılar Birliği’nden hiçbir şekilde destek alamadık. Gereken denetimler yapılmadı. Eczacı teknisyenleri daha çok iş verenlerinin destekleri ile ayakta kalabildi. Sizin de takdir ettiğiniz gibi pandemi sürecinde iş kapasitesi oldukça düşen eczacılar destek alamadıkları için çok zorluk yaşadılar. Bu durumu ilgili yetkililerimiz görmeli. Bu süreçte gereken kurallara uyararak ilgili  teknisyen arkadaşlarımızın iş verenlerimize yük olmadan desteklenmesi en büyük isteğimizdir. “ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.