ADANA’DA YETKİ TÜRK YEREL HİZMET SENDE

Gündem Yayın: 24 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 24.05.2021 11:20:28
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
306 okunma
Google News

Türk Yerel Hizmet Sen Adana Şube Başkanı Selçuk Diker, Toplu Sözleşme döneminde ayak oyunlarına rağmen Hizmet kolunda Adana’da yetkiyi aldıklarını belirterek zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Başkan Diker yaptığı açıklamada  Bilindiği gibi Türk Yerel Hizmet Sendikası olarak BİZİM İLKEMİZ ÖNCE ÜLKEMİZ Düsturu ile çıktığımız yolda Allaha şükürler olsun hiç yolda kalmadık. diyerek

 

Tüm Adana kamuoyunun merakla beklediği yetki sürecinde Adana’ da bu güzel diyarda ne mutlu yetkili sendika olduklarını ifade etti. Sadece Adana da değil Adana şubesine  bağlı Osmaniye ilinde de Yetkili sendika olduklarını kaydeden başkan Diker,’’ Ben öncelikle beraber yol yürümekten onur duyduğum birbirinden kıymetli Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarıma , İlçelerde ve tüm kurumlarda görev yapan temsilci arkadaşlarıma , bir temsilci gibi üye yapmayı ve üyeye hizmet etmeyi görev bilen bize gönülden bağlı onlarca arkadaşıma , sendikasına inanarak bize üye olarak duruş gösteren tüm üyelerimize herkesin huzurunda teşekkürü bir borç biliyor onları yürekten kutluyorum.

 

BİZ TOKAT ATMAKTAN SAYISINI UNUTTUK

 

Bizi yıldırmak ve vazgeçirmek isteyen tüm şer odaklarına fitnecilere iftiracılara acaba bu kaçıncı tokadımız inanın ben bile sayısını unuttum artık.  Lakin Türkiye Kamu Sen ailesi davasına görevine  Devletine ve Milletine yürekten bağlıdır bu sebeple bizi ,  imanla yaptığımız bu kutsal görevde kimse başarısızlıkla suçlayamadı.   Evet maalesef Adana’mız da yiğitlikleri ve delikanlılıkları ile nam salan memleketimizde buraya yakışmayan , kime ve neye hizmet ettiği belli olmayan bazı sendikamsı yapılar özellikle Büyükşehir ve Aski de Nisan 2021 itibari ile sayımızı geçemeyenler bir gece gizlice onursuzca şuursuzca ve alçakça muta nikahı kıymış , gizli bir düğünle , birbirlerini terör sevici olmakla suçladıklarını unutmuş evlenmişlerdir’’dedi.

 

SENDİKAMIZIN KURUMSAL YETKİLERİ ÇALINMIŞTIR

 

Hesap ortada kurum kayıtları da tüm kamuya açık herkes kontrol edebilir diyen başkan Diker,Bir önceki ay Büyükşehirde 70 kişi önde olan sendikamıza yetki almamamız için son anda operasyon yapılmış ,kimseyi üye yapamayınca bu zavallılar birbirlerine üyelerini peşkeş çekecek kadar alçalmış ve Adana İlinde Yetkili olan sendikamızın kurumsal yetkileri çalınmıştır. Beni bizzat arayarak bilgilendiren onlarca üyemiz ;kurumda yapılan sözde ,  başkanın talimatını ile yapılan tehdit   toplantılarını  ,onlara emir geldiğini , yukarının talimatı bu yönde( Kamu Sen yetkiyi almayacak) , dediklerini , bir bir anlattılar. Kameraları hesaba katmadan koridorda ellerinde üyelik ve istifa formları ile gezen makam sahiplerini , memurları odalarına çağıran ve aba altından sopa gösteren kalite fakirlerini artık herkes tanıyor  biliyor.’’ Dedi.

 

Büyükşehir bürokratlarına ve yöneticilerine açık çağrıda bulunan Başkan Diker,; bir önceki tutanaklarda da yetkiyi alamayınca SAHTE İMZA ile üye kaydı gerçekleştiren , sendikamızın konunun takipçisi ve şikayetçisi olmasından dolayı hakkında 10 ay hapis cezası kesinleşen sözde sendikacı  bu kurumda hala utanmadan geziyor , sendikacı kimliğini taşıyor. Acaba bu kişinin amirleri her şeye idari soruşturma açarken bu kişiyi görmezden mi geliyor ,bir ayrıcalık mı tanıyor ? Yoksa idari soruşturmaları keyfiyet çerçevesinde mi gerçekleştiriyor ?

 

Ne ben ,  nede bu teşkilatın herhangi bir üyesi ,  bu zavallılara , bu sahte sendikacılara ve destekçilerine  haklarımızı helal etmiyoruz. Bu hırsızlıklar ,bu aymazlıklar gün yüzüne çıktıkça daha da küçülecek ve eriyip kendi pisliğinizde yok olacaksınız. Bir nebze utanmanız olsaydı zaten insanlar kapının önüne koyulurken , fare deliğinden bakmaz ADAM GİBİ SENDİKACILIK YAPARDINIZ.

 

Dün olduğu gibi bugünde yarında ve daima ;Türk Yerel Hizmet Sendikası ve Kamu Sen ailemizin her bir mensubu Devletin Kamu Çalışanlarının Haklının Emekçinin  , güven kapısı olmaya devam edeceğiz’’dedi.

 

Başkan Diker,Türk Yerel Hizmet Sen Şube yönetimi  olarak , Adana ve Osmaniye illerinde yetkili sendika olmalarında  emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.