23 Ekim 2020 - Cuma

YANLIŞ HAYEL;

Yazar - ÖMER ERGÜVEN
Okuma Süresi: 3 dk.
321 okunma
ÖMER ERGÜVEN

ÖMER ERGÜVEN

yetis.huseyin@gmail.com - 0 (545) 364-9543
Google News

Nerden başlıyak firvun döneminden.

Firavun Musa AS mın geleceğini kainler İSRAİL oğullarında olacağı bildirince tüm erkek çocuklarını kestirmiş,ÇARE OLMAMIŞ ALLAH ın dediği olmuş.Sonra Efendimizin geleceğini yine din alimleri haber verince Yahudiler biçok peygamber bizden geldi kompleksine kapılıp bu yüce peygamberin de kendilerinden geleceğini zannettiler.

Şimdi esas konuya gelelim,HZ MEHDİ ,...

HZ MEHDİ TÜRKLERDEN geleceği kesinleşti.Tüm patırdamaların temeli bu .Apık sapık yorumlar yapıp Hz MEDİNİN Araplardan geleceğini, TÜRKLERE hakaret edip kıskançlıklarını zirveye taşımışlardır.

 

Türk

leri öyle kıskanıyorlar ki Efendimizin İstanbul hadisini bile inkar ediyorlar.Bazıları bu emarelerin TÜRKLER üzerine kaydığını hissedince şimdi de ;Mehdi gelmiyecek diyorlar.

Ne yaparlarsa yapsınlar ALLAH yalancıları hep şaşırtmıştır.

Ve Allah ın izniyle bu milleti İSTANBUL gibi HZ MEHDİYLE TAÇLANDIRACAK.

ARAPLARIN, ACEMLERİN TÜRK DÜŞMANLIĞININ TEMELİ BU

FAZLA YORMAYAYIM....SONRA BAŞKA BİR YAZI DA DEVAM EDERİM.

**********************

 

PİSLİK;

Necaset zannetmeyin.Necaset diger pisliklere derece olarak kaliteli.Niye necaseti yikadiniz mi hadi eyvallah der gider.Fakaat munafiklarin.ajanlarin hameseti ile asiladigi pislik yikamayla ,ozonlamakla cikacak cinsten degil.

Niye bagiriyor fakat en ufak bir etkisi olmuyor.Olmaz munafiklar,ajanlar hirsizlik,hak yeme,devlet malini calma psikolojisini herkese oyle yerlestirdiler ki kimse kimseye soyleyecek durumu olmadigindan butun uyarilar fasa_fiso oluyor.Ne kadar durust olmaya calirsan calis bir sekilde bu cikmaz pislige bulastirıyorlar.

Ister sagci milliyetci dinci solcu hepsi bir şekil de bu pisliğin içine girmistir.Ney tartışılıyor.ne üzücü ki az çalanla çok çalan tartışması yapılıyor.Hirsizligin azı çoğu olmaz denmiyor diyemezler çünkü onlarda bu beter hastalıkla kanka olmuşlar.Devlet yönetimine geleceklerin hirsiza hırsız mukayesi yapılıyor.Halbuse ikisi de hırsız diyeceğine o ondan az çok yorumlamasına gidiliyor.

Geri kalmış ülkelerde hangi gurup iktidara gelirse gelsin o gurubun fasonları ön plana gelirler.Çünkü kalkınmış sömürgeci ülkeler öyle ayarlarlar.Zavallı halkda birbiriyle didişir durur. Guruplar fakketmez,fasonlar da gruplara dağılmış,görevine devam ederler

Fasonlar bu guruplarda azınmıyacak kadardır.Orda biribriyle kimyadaki element zinciri gibi bağlıdırlar.O ülkenin idealistlerini komployla bertaraf ederler.Zavallı halk da bir şeyden habersiz kendine gündem oluşturup kendi aralarında üfürmeye devam edip o ülkenin idealistlerini yerden yere vururlar.Aslında kendilerini yerden yere vuruyorlar bihaber..

Çare ney İLİM İLİM .İlim deyince bu fasonlar o ülkenin insanlarını mümkün olduğunca gerek maneviyat,gerekse başka inanç silsilerini temsil heyetlerine hakim olup , o kanaldan uydurma manevi değerler ürterek MÜMKÜN OLDUĞUNCA ilimi FİLİME dönüştürür böylece halk cahil cahilliğin sonucu da yokluk,kölelik, sömürülmeye devam eder.


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.