02 Ekim 2020 - Cuma

NEDİR DERDİNİZ;

Yazar - ÖMER ERGÜVEN
Okuma Süresi: 4 dk.
768 okunma
ÖMER ERGÜVEN

ÖMER ERGÜVEN

yetis.huseyin@gmail.com - 0 (545) 364-9543
Google News
 
Sen sol bilmem ne ayaklarıyla biliç altında İSLAM düşmanlığı yatıyorsa ben de TÜRK -İSLAM milliyetçiliği aşılarım aman bunların gayesi boş işler bunlardan bir şey çıkmaz derim.Nasıl KARA -CÜBBELİLERE karşıysak sizin dinsizlik, donsuzluğunuza da karşı çıkarız.Herkes birlikte yaşamasını,kim olursa olsun haksızlığı yapana karşı çıkma fikrini aşılamamız gerekir.
Önce idealist olarak kendin dürüst olacaksın.Sen harama-helalı kendine göre tarif edersen sizden bir filim olmaz.Sosyal-demokrat deyip sonra her otu yeyip ortaya ben ülkeyi kurtaracam ayaklarından da birşey çıkmaz.
AKILLI olun birliktte yaşama fikrini aşılayın.
Ulan İSLAM NECİ,donuzbağıyla insanları öldüren gurubun savunduğu mu ,kadınları kara cübbeye bürüyüp köle olarak satanların savunduğu İslam mı,gariban ekmeği için çarşıya çıkan,işe giden zavallı insanların içine patlayıcı atıp onlarcasını öldüren gurubun savunduğu İslam mı,Merdiven altında sizler dini bütün insanlar olarak DİNİ İSLAMI getirmek için herşey mübah diyenlerin savunduğu İSLAM mı .Bunların hepsi de kendine göre ayet -hadis üfürüyorlar.Faize karşıyız diyerek ,faizcinin faizcisinden beter davranan gurubun savunduğu İSLAM MI
Hangisi gerçek İSLAM söyleyin bakim.Hemen KURAN IN gösterdiği İSLAM derler.Fakat yukarıdaki saydıklarım da bizim yaptığımız fiiller KURAN DAN dır diyorlar.
Bakın sol bilmem neyi savunanlar sizin iktidar zamanını söyliyeyim..
HZ .MEHDİ ,İsa AS. dan sonra bu sahtekar din adamları tekrar türeyecek, Müştehit de gelmiyeceğine göre insanlar bu sahtekar din adamları yüzünden dine inanan azalacak ve inanlar ALLAH IN adını almaya korkacaklar ve işte sizler o zaman iktidar olacaksınız..Şu anda Türk milleti içinde çok zor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.