ZAFER PARTİSİ ADANA İL BAŞKANI ABDURRAHMAN BİLİR 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

Abdurrahman Bilir: "Bu gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamak ve onun gösterdiği hedefler için daima çalışacağımızı gösterme günüdür"

Gündem Yayın: 10 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2023 11:29:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
207 okunma
Google News

Başkan Bilir,10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yayınlamış olduğu mesajında:"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saygı, şükran ve özlemle yad ediyoruz. Demokratik, laik ve çağdaş değerlerle oluşturulmuş en büyük eser olan Cumhuriyet sayesinde bugünlerimize ve yarınlarımıza umutla bakabiliyorsak tek sebebi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bugün, milletimizin refahı için ömrünün sonuna kadar durmadan çalışmış ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamış Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamak ve onun gösterdiği hedefler için daima çalışacağımızı gösterme günüdür.
Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük lider ve komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, milli mücadelemizin kahramanlarını ve vatanın bölünmezliği uğrunda canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.” İfadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.