Yeni Parti Adana İl Örgütünden Atatürk Anıtı'nda Yoğun Katılımlı 30 Ağustos Töreni
Yeni Parti Adana İl Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda yoğun katılımlı bir çelenk töreni gerçekleştirdi.
Siyaset
Yayın: 30 Ağustos 2026 - Pazar - Güncelleme: 30.08.2026 17:38:00
Editör -
HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
83 okunma

Yeni Parti Adana İl Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda yoğun katılımlı bir çelenk töreni gerçekleştirdi.Törene Yeni Parti Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine vurgu yapıldıİl Başkanı Anıl Tanburoğlu, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 104. yılında Yeni Parti Adana İl Başkanlığı olarak yol arkadaşlarımızla beraber çelenk törenimizi gerçekleştirdik” dedi.
Tanburoğlu, 30 Ağustos’un yalnızca askeri bir zafer olmadığını belirterek, “Küllerinden doğan bir milletin, esaret zincirlerini ebediyen parçaladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın şanlı yıl dönümü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Büyük Taarruz’un tüm kahramanları da tören kapsamında saygı, minnet ve rahmetle anıldı.
Ek Fotoğraflar


Yorumlar (0)
İlginizi Çekebilir




