MHP Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım’a Anlamlı Ziyaret: "Adana’mız İçin Üretmeye Devam Edeceğiz"
Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yeşiloba Mahallesi Muhtarı Ata Ürün ile yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
Yaşam
Yayın: 16 Temmuz 2026 - Perşembe - Güncelleme: 16.07.2026 09:26:00
Editör -
HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
5 okunma

Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yeşiloba Mahallesi Muhtarı Ata Ürün ile yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
Oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Adana Tüm Muhtarlar Derneği heyeti İl Başkanı Hakan Yıldırım’a yeni döneme yönelik başarı temennilerini ileterek, günün anısına çiçek takdiminde bulundu. Ziyaret sırasında MHP Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ünaldı da hazır bulundu.
"Kutlu Davamıza Hizmet Etmeyi Sürdüreceğiz"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım, muhtarların demokrasinin ve yerel yönetimlerin en önemli yapı taşlarından biri olduğunu vurguladı. Başkan Yıldırım, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı, Yeşiloba Mahallesi Muhtarı Ata Ürün ve yönetimini il başkanlığımızda ağırladık. Nazik ziyaretleri ve başarı temennileri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederiz.
Teşkilatlarımızın gücü ve milletimizin desteğiyle, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde Adana’mız için üretmeye, kutlu davamıza hizmet etmeye ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine katkı sunmaya kararlılıkla devam edeceğiz."
Muhtarlardan Tam Destek
Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün ise kabulden dolayı teşekkür ederek, Adana'nın gelişimi ve mahallelerin sorunlarının çözümü noktasında iş birliği içinde çalışmanın önemine değindi.
Ziyaret, karşılıklı istişarelerin yapılması ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi
Ek Fotoğraflar


Yorumlar (0)
İlginizi Çekebilir


